Prinssi Rohkea ja Erämaan Rotat -yhtyeeltä uutta musiikkia

Vaasalainen suomirockia soittava on julkaissut uuden singlen nimeltä ”Onnellista aikaa”. Kappale on yhtyeen ensimmäinen julkaisu keväällä miehistöön liittyneen uuden rumpalin, Konsta Kivelän kanssa.

Keväällä julkaistu ja Soundissakin kehuttu ”Bereniken hiukset” -single esitteli yhtyeen popimpaa puolta, mutta ”Onnellista aikaa” tarjoilee selkeästi punkimpaa menoa. Prinssit ovat uransa alusta asti tehneet niin humoristisia rockbiisejä kuin sanoituksiltaan vakavimpiakin kappaleita, ja uudessa sinkussa on niin tuttua Prinssi Rohkea -meininkiä, kuin uudistunuttakin ilmettä. Kappaleen on säveltänyt ja sanoittanut yhtyeen laulaja-kitaristi Eemu Laurila.

on perustettu Vaasassa vuonna 2010. Alkuperäisjäsenistä mukana on Eemu Laurilan lisäksi kitaristi Sami Kangas, ja alkuperäsjäseneksi voi oikeastaan laskea myös basisti Antti Väisäsen, joka liittyi joukkoon 2012. Uusi rumpali Konsta Kivelä on aikaisemmin soittanut Prinsseissä tuurauskeikkoja, ja oli luonnollinen valinta uudeksi jäseneksi tämän vuoden keväällä.

Yhtyeen debyytti-ep ”Terveisiä Erämaasta!” julkaistiin vuonna 2014 ja ensimmäinen pitkäsoitto ”Unemoiden läpi elämän” vuonna 2015. Prinssien musiikkia on verrattu suomirockin legendoihin, mm. varhaiseen Eppu Normaaliin, Kari Peitsamoon, Virtaseen, Absoluuttiseen nollapisteeseen ja Tuomari Nurmioon. Marraskuussa yhtye esiintyy pitkästä aikaa Vaasassa lämmitellen Neljää Ruusua WS-Arenalla.

Kommentoi julkaisua