Progressiivista metallia maailmankaikkeuden ilmiöistä: videohaastattelussa ensi viikolla ”Hypotheses” -albuminsa julkaiseva Keoma

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 24.9.2021

Keoma julkaisee toisen täyspitkän albuminsa perjantaina 1.10.2021. ”Hypotheses”-niminen albumi ilmestyy julkaisupäivänä kaikkiin suoratoistopalveluihin, ja se tulee olemaan saatavilla myös fyysisenä painoksena. Albumi äänitettiin Artlab Studiolla ja sen miksasi Ville Liukkonen. Masteroinnista vastasi Acle Kahney 4D Sounds:illa.

Kaupallinen yhteistyö

Vinyylien suosio kasvaa kasvamistaan - Backstage Rock Shop tuo myyntiin kiinnostavia harvinaisuuksia ja uudelleenjulkaisuja →

“Hypotheses” on nimensä mukaisesti kokoelma maailmankaikkeuden ilmiöistä tehtyjä tulkintoja, sekä mahdollisia hypoteeseja tulevaisuudesta. Levyn kappaleet pysyttelevät tieteellisten faktojen ja fiktion rajapinnalla luoden vaihtoehtoisen kuvan todellisuudesta. Kappaleiden teemat vaihtelevat aina rinnakkaisulottuvuuksista vieraan galaksin planeettoihin ja merten syvyyksien mysteereistä ihmiskunnan digievoluutioon.

Kaaoszine tapasi yhtyeen laulajana toimivan Katri Hiovainin, kitaristin Eero Saikun sekä basistin Jaakko Salorannan videohaastattelun merkeissä On The Rocksissa Helsingissä 17. päivä syyskuuta ja raotti hieman taustoja yhtyeen tulevaisuuteen.