Project 86 Suomeen huhtikuussa

Yhdysvaltalainen Project 86 tulee paljon toivotulle uusintakeikalle Suomeen. Yhtye esiintyy Vappugospel XXL -tapahtumassa Kouvolan jäähallissa 30.4.2011. Project 86 on alternatiivimetallia soittava yhtye Orange Countysta, Californiasta. Yhtye on julkaissut 7 albumia, joita on myyty yhteensä yli 350 000 kappaletta. Viimeksi yhtye vieraili Suomessa viime vappuna Vappugospel XXV -tapahtuman pääesiintyjänä.

– Viime vapun pääesiintyjää, Project 86:ta on toivottu aiemman keikkansa jälkeen Suomen lavoille niin moneen kertaan, että päätimme pyytää bändin uusinkakeikalle, toteaa Vappugospel XXL:n projektijohtaja Tom Himanen.

Vuonna 2011 asetelma on kuitenkin erilainen: Project 86 ei olekaan Vappugospel XXL:n pääesiintyjä, vaan täydentää muuten aiempia vuosia selkeästi kovatasoisempaa Vappugospelia. Yhtyeen kanssa Kouvolan jäähallin lavalle nousevatkin mm. kymmenen miljoonaa levyä maailmanlaajusesti myynyt Petra (USA, comeback), suomigospelin legenda Terapia (encore-keikka), suomalaisen nu-metallin pioneeri Jacks of All Trades (comeback) ja palkittu nouseva indieyhtye Intohimo (SWE). Project 86 ei kuitenkaan ole esiintyjästatuksensa muutoksesta kauhistunut.

– Project 86:n pojat ovat tulossa Kouvolaan erittäin mielellään ja innostuivat tosissaan, kun kuulivat, että myös Petra on tulossa, lisää Himanen.

Vappugospel XXL:n liput ovat myynnissä nyt. Liput myy Tiketti ja ne maksavat 25 € + mahdolliset toimituskulut.

Kommentoi julkaisua