Provinssi ja Fullsteam Agency ilmoittavat nimitysuutisista

Kirjoittanut Niko Kuusela - 8.6.2023

Pitkän linjan tapahtuma-ammattilainen Ville Koivisto on nimetty Seinäjoen Törnävänsaarella järjestettävän Provinssin festivaalijohtajaksi. Koivisto aloittaa uudessa toimenkuvassaan 1. syyskuuta alkaen. Lisäksi Fullsteam Agencyn ja Provinssin rivejä vahvistaa kumppanuuspäällikkö Tuomas Kallio, joka käynnistää työnsä molemmissa organisaatioissa 4. syyskuuta alkaen. Tänä kesänä 29.6. – 1.7. juhlittava Provinssi tehdään vielä nykyisellä tiimillä ja roolituksella.

Provinssissa lipunmyynnin vapaaehtoisena vuonna 2009 aloittanut ja tuotantopäällikkönä vuodesta 2017 saakka toiminut Ville Koivisto on vakiinnuttanut paikkansa Suomen tapahtumakentän luottohenkilönä useissa eri rooleissa. Vuoden 2018 Industry Awards -gaalassa Vuoden tapahtumatuottajana palkittu Koivisto on työskennellyt Provinssin lisäksi lukuisilla muilla festivaaleilla kuten Sidewaysissa, Ilosaarirockissa ja Rockfestari Naamoilla. Koivisto on vaikuttanut myös lukuisten suurtuotantojen kuten Cheekin Valot sammuu -konserttien (2018), Ed Sheeranin Malmin lentokentän konserttien (2019) sekä viime kesän Helsingin Olympiastadion-keikkojen (Haloo Helsinki!, Apulanta, Ed Sheeran, Antti Tuisku) taustajoukoissa. Tämän kesän Provinssin lisäksi Koivisto toimii muun muassa Olympiastadionilla elokuussa nähtävän JVG:n Vuodet ollu tuulisii -konsertin tuotantopäällikkönä.

”Olen todella kiitollinen Provinssille mahdollisuudesta ja luottamuksesta oppia ja kasvaa tapahtuman tuotannon johdossa. Syksystä alkaen on aika keskittyä maailman parhaan festivaalin tekemiseen vähän erilaisesta kulmasta ja odotan innolla tulevia haasteita!”, Ville Koivisto iloitsee.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Fullsteam Agencyn ja Provinssin toiminta kehittyy ja kasvaa myös uuden kumppanuuspäällikkö Tuomas Kallion rekrytoinnin myötä. Viimeiset 15 vuotta Kallio on tehnyt uraa B2B-myynnin, markkinoinnin ja liiketoiminnan kehityksen parissa niin eri mediataloissa, kuten viimeisimpänä Radio Helsingillä sekä myös yrittäjänä. Myös Kallio odottaa innolla tulevaa: ”On mahtavaa palata takaisin tapahtumien kiehtovaan ja moniuloitteiseen maailmaan. Ihanan erityistä tästä kaikesta tekee se, että pääsen tekemään päivittäin töitä monien jo entuudestaan tuttujen huippuammattilaisten kanssa.”

”Ville lukeutuu kansainvälisestikin tarkasteltuna osaavimpien tuntemieni tapahtuma-alan ammattilaisten joukkoon, joten olen äärimmäisen iloinen siitä, että pääsemme rakentamaan Provinssin tulevaisuutta yhdessä hänen kanssaan. Uskon, että siirtymä festivaalijohtajan tehtävään tapahtuu Villeltä erittäin luontevasti, sillä hän nauttii jo laajasti henkilökunnan ja alan luottamusta. Tuomaksen kanssa olemme tehneet yhteistyötä kumppanuuksien parissa menestyksekkäästi jo aiemmin. Hän tuo taloon paljon uutta osaamista ja virtaa sekä työkaluja siihen, että pystymme rakentamaan entistä onnistuneempia kumppanuuksia Fullsteamin koko toiminnan ympärille”, kommentoi Fullsteam Agencyn toimitusjohtaja Tuomo Tähtinen.

www.fullsteam.fi
www.provinssi.fi

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Luetuimmat

Uusimmat