Provinssi julkaisi joukon kotimaisia esiintyjiä kesälle: muun muassa Insomnium, Apulanta, Ruusut, Kolmas Nainen, Maustetytöt ja Sanni nähdään Törnävänsaarella

Seinäjoen Törnävänsaarella 25.-27. kesäkuuta järjestettävä Provinssi on ehtinyt julkistaa ensi kesän festivaaleille joukon vahvoja ulkomaisia ja joitakin kotimaisia nimiä. Nyt on kuitenkin jälleen paljastettu joukko kotimaisia esiintyjiä, jotka saapuvat ilahduttamaan Seinäjoen festarikansaa kesällä.

Törnävänsaarella nähdään muun muassa kotimaisen rockin menestyksekkäimpiin yhtyeisiin lukeutuva Apulanta, viimeaikoina musiikkikriitikoiden ja yleisön suosima Ruusut, kotimainen melodisen death metallin menestys Insomnium, pop-taivaan kirkkaimpiin tähtiin lukeutuva Sanni, suomirock-legenda Kolmas Nainen sekä viime kesän festareita dominoinut ja musiikkipiirien puheenaiheeksi noussut Maustetytöt. Lisäksi mukana kattauksessa ovat myös Gasellit, Gettomasa, Erin ja Olavi Uusivirta.

Aikaisemmin festivaaleille on ilmoitettu esiintyjiksi muun muassa System of a Down, Korn, Charli XCX, Gojira, Hatari, The Chemical Brothers, Hassisen KoneDeftones, Disturbed, The Chemical Brothers sekä Belzebubs. 

www.provinssi.fi
www.facebook.com/Provinssifestival
www.twitter.com/ProvinssiFest
www.instagram.com/provinssi

Kommentoi julkaisua