Provinssia ei järjestetä tänäkään kesänä – ”Jatkuva pandemia tekee tapahtuman järjestämisen mahdottomaksi”

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 16.4.2021
Cypress Hill 28.6.2019 @ Provinssi, Kuva: Eevamaija Virtanen

Seinäjoen Törnävänsaarella vuosittain järjestettävä Provinssi on peruttu kesältä 2021. Festivaalia ei järjestetty kesällä 2020 pandemian takia, ja samasta syystä myös tuleva kesä vietetään ilman Provinssia.

”Olemme viime kuukaudet tehneet parhaamme löytääksemme ratkaisuja, miten Provinssi-festivaalin olisi voinut toteuttaa kaikille osapuolille turvallisesti kesällä 2021. Yleisömme, esiintyjiemme, henkilökuntamme sekä vapaaehtoistemme turvallisuus on meille ensisijaisen tärkeää, ja valitettavasti joudummekin nyt ilmoittamaan, että jatkuva pandemia tekee tapahtuman järjestämisen mahdottomaksi, eikä Provinssi toteudu kesällä 2021”, festivaali kommentoi.

Provinssin oli määrä tapahtua 1.-3. heinäkuuta Seinäjoella. Tälle kesälle esiintyjiksi oli määrä saapua joukko jo viime kesälle tarkoitettuja nimiä, kuten Deftones, Korn, Opeth ja Gojira. Lisäksi festareilla oli määrä nähdä myös The Offspring, Apulanta, Anti-Flag, The Sounds, Stam1na, Sunrise Avenue, Blind Channel, Hassisen Kone, Beast In Black ja monia muita.