Provinssin ajankohta ensi vuodelle varmistunut: Ohjelmisto on yhdistelmä tätä vuotta ja tulevaa vuotta

Cypress Hill 28.6.2019 @ , Kuva: Eevamaija Virtanen

Viime aikoina on saatu kuulla keikkojen ja festivaalien peruutuksista ja lykkäyksistä. Tarjolla on vaihteeksi pieni valonpilkahdus, sillä Seinäjoen Provinssi on ilmoittanut ensi vuoden festareiden ajankohdan. Tapahtuma järjestetään tuttuun tapaan 1.-3.7. Kaikki tälle vuodelle ostetut normaalit liput ja VIP-liput ovat voimassa sellaisinaan myös ensi vuoden tapahtumassa. Sama koskee hotellipaketteja, tonttikylän lippuja, Camp Provinssi -paketteja ja Pappilan parkkilippuja. Camp Konttikylän liput, matkailuautopaikat ja Marttilan koulumajoituksen liput eivät ole voimassa vuonna 2021, ja liput tulee palautta 25.6.2021 mennessä.

Ensi vuoden ohjelmistoa rakennetaan parhaillaan, ja siitä uutisoidaan myöhemmin. Festivaalijohtaja Sami Rumpunen kertoo:

”Nykyinen tilanne on uusi niin meille ja artisteille kuin kaikille muillekin. Tähän aikaan keväästä – aivan kuten aikaisempina vuosinakin – olemme jo tehneet seuraavalle vuodelle lukuisia merkittäviä pääesiintyjätarjouksia. Tämä oli tilanteemme jo ennen koronaepidemian puhkeamista. Festivaalin peruuntumisen myötä rakennamme ensi vuodelle uutta ohjelmakokonaisuutta, joka tulee olemaan yhdistelmä niitä tälle vuodelle bookattuja artisteja, joiden on mahdollista esiintyä Provinssissa vuonna 2021 sekä täysin uusia ensi vuodelle valmiiksi suunnitelmissa olleita nimiä. Näkymät ovat tässä vaiheessa erittäin lupaavat, enkä epäile yhtään, etteikö Provinssin [vuoden] 2021 ohjelmisto tulisi taistelemaan kaikkien aikojen kattauksen tittelistä. Julkaisemme esiintyjiä ensi vuodelle heti, kun se on mahdollista, mutta emme ikävä kyllä vielä osaa sanoa, tapahtuuko se jo kesällä vai vasta syksyllä niin kuin yleensä.”

Tämän kesän festareille lippunsa ostaneille ja lippunsa säilyttäville on luvassa etuja ensi vuoden tapahtumassa: Vuoden 2020 lipulla tai VIP-lipulla osallistuvat saavat erikoisrannekkeen, jolla voi lunastaa rahanarvoisia etuja. Tiedossa on esimerkiksi Happy Hour Provinssin anniskelualueella. Tästä ja muista eduista tiedotetaan myöhemmin.

Yhden ja kahden päivän liput on mahdollista vaihtaa kerran toiseen saman hintakategorian lippuun 31.3.2021 asti, ja esimerkiksi perjantaille ostetun yhden päivän lipun voi vaihtaa lauantaille. Vaihto edellyttää, ettei kyseinen festaripäivä ole jo loppuunmyyty. Vaihdossa peritään lipputoimiston normaalit päivitysmaksut. Yhden ja kahden päivän liput voi vaihtaa useamman festaripäivän lippuun tai VIP-pakettiin maksamalla lipputyyppien välisen erotuksen ja lipputoimiston päivitysmaksun. Vaihtaminen on mahdollista siinä lippukaupan asiakaspalvelussa, josta lippu on ostettu.

Kolmen päivän liput ovat tulleet myös myyntiin 159 euron hintaan.Kolmen päivän lippunsa 25.6.2020 mennessä ostaneelle tulee bonuksena ”vanhan asiakkaan edut” eli Provinssin erikoisranneke ja muut myöhemmin julkistettavat edut. Liput voit ostaa Provinssin verkkokaupasta.

Lippujen palautus on myös mahdollista. Palautuslomakkeet löytyvät Lippupisteen ja Tiketin sivustoilta.

Lisätietoa löydät Provinssin kotisivuilta ja Facebook-tililtä.

Kommentoi julkaisua