Psycroptic julkaisi uuden musiikkivideon kappaleeseen ”Frozen Gaze”

Australialainen death metal -yhtye Psycroptic on julkaissut uuden musiikkivideon kappaleeseen ”Frozen Gaze”. Kappale on poiminta yhtyeen uudelta ”As The Kingdom Drowns” -albumilta, joka julkaistaan 9. päivä marraskuuta Prosthetic Recordsin toimesta.

Laulaja Jason Peppiatt kommentoi albumia:

”As always with this band, we wanted it to have the distinctive sound of a PSYCROPTIC album but wanted to push ourselves further with adding new elements and having a darker vibe than on previous releases. I think we achieved our goal and this is something we are all very proud of.”

Albumin kappalelista, kansikuva sekä tuore musiikkivideo:.

1. We Were The Keepers
2. Frozen Gaze 
3. Directive 
4. Deadlands 
5. As The Kingdom Drowns 
6. Beyond The Black 
7. Upon These Stones 
8. Momentum of the Void 
9. You Belong Here, Below

Kommentoi julkaisua