Psykedeelisen heavyrockin mestari Jess and The Ancient Ones julkaisee levyn kolmen vuoden tauon jälkeen, uusi video ulkona nyt

Jess And The Ancient Ones 2014Perustamisvuodestaan 2010 alkaen Jess and The Ancient Onesin nousu on ollut huimaavaa. Vuonna 2011 julkaistun debyyttilevyn listasijoitusten jälkeen yhtye on ehtinyt kerätä mainetta ja seuraajakuntaa niin okkultistista rokkia, surf-musiikkia ja metallia yhdistelevällä Astral Sabbat (2013) ep:llään kuin viime talvisella pitkällä Pohjois-Amerikan kiertueellaan King Diamondin kanssa.

Nyt on vuorossa Jess And The Ancient Onesin toinen levy, Second Psychedelic Coming: The Aquarius Tapes, joka julkaistaan 4.12.2015 cd-, tuplavinyyli- ja digitaalisissa formaateissa. Thomas Corpse, yhtyeen kappaleiden pääasiallinen säveltäjä, kommentoi tulevaa teosta seuraavasti:
– Uusi albumi voidaan nähdä siltana menneen ja nykyisyyden välillä. Jotkut ajatukset, sanat ja runot vesimiehen ajalta on tuomittu kestämään ikuisesti ja inspiroimaan sukupolvia sukupolvien jälkeen. Aikakauden sanoman ydin säilyy aina samana, ja ne ovat rakkaus ja vapaus.

Albumin ensimmäinen single, In Levitating Secret Dreams, julkaistaan marraskuun 6. ja nimeään myötäillen on oodi lsd:n keksijälle Albert Hoffmannille. Tähän kosketinvetoiseen okkultistiseen garagerock-kappaleesen videon ohjasi romanialainen Costin Chioreanu ja bonuksena rajoitetun seiskatuumaisen toiselta poskelta löytyy yhtyeen versio rämisevän ja tummasävyisen garagerock-klassikkoyhtyeen Dead Moonin kappaleesta Dead In The Saddle.
– Uutta materiaalia työstäessämme olemme vain seuranneet haluamme tutkia erilaisia musiikillisen ilmaisun muotoja, jonka seurauksena oma soundimme on kehittynyt jälleen yhden askeleen eteenpäin. Täytyy myöntää, että muutos on ollut tervetullut, koska emme olle sellaisia, jotka haluaisivat roikkua yhden tietyn musiikillisen genren sääntöjen varassa, Thomas Corpse jatkaa.

Tuliterä video Jess And The Ancient Onesin kappaleesta ”In Levitating Secret Dreams” on nähtävissä tästä:

Kommentoi julkaisua