Puddle Of Mudd julkaisee uuden albuminsa syksyllä – kuuntele tuore single ”Uh Oh”

Kirjoittanut Nicole Hellberg - 12.7.2019

Vuonna 1991 perustettu yhdysvaltalainen post-grunge -yhtye Puddle Of Mudd julkaisee 13. syyskuuta odotetun, uuden studioalbuminsa ”Welcome To Galvania”, jolta on nyt kuunneltavissa ensimmäinen single ”Uh Oh”. Urallaan yli seitsemän miljoonaa levyä myyneen yhtyeen keulamies Wes Scantlin kertoo tulevasta albumista seuraavin sanoin:


Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

”This album has been a long time coming. I’m just so happy to finally get it out there for my fans. I hope the new music inspires my fans to live their lives. I’m just trying to crawl under people’s skin and help them through their life musically.”

”Sometimes in life you come across people who want to bring you down and rip apart your soul. Well, those days are gone. I have surrounded myself with a great team of people. They believe in me and I believe in them. I’d like to thank each and every one of them for their hard work and perseverance. I would also like to thank all of my fans for their patience. This is just the beginning. I have a lot more rock ’n’ roll in me to share with the world!”

Kuuntele uusi kappale tulevalta levyltä tästä:

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

”Welcome To Galvania”-albumin kappaleet:

01. You Don’t Know
02. Uh Oh
03. Go to Hell
04. Diseased Almost
05. My Kind Of Crazy
06. Time Of Our Lives
07. Sunshine
08. Just Tell Me
09. Kiss It All Goodbye
10. Slide Away
11. Uh Oh (Come Clean Version)

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy