Punk rock -yhtye Huoralta video tuoreesta ”Pyörällä baariin (taksilla himaan)” -kappaleesta

Punkrock-yhtye Huoralta julkaistaan tänään uusi musiikkivideo ”Pyörällä baariin (taksilla himaan)”. Vappuna julkaistu sinkkubiisi lähti heti välittömään kiitoon ja railakasta pyörärallia on jo nyt kuunneltu Spotifyssa lähes 100 000 kertaa. Myös biisin tuleva vinyylisingle on jo ennen julkaisua varattu loppuun. Nyt luukutettu biisi saa vielä arvoisensa musiikkivideon, jolla pyöräillään ja törttöillään tuttuun tapaan. Yhtye tunnelmoi tänään julkaistavan videon meininkejä seuraavasti:

”Annoimme luotto-ohjaajallemme Lepistön Timpalle suuntaviivat “pyörällä baariin takki auki ilman käsiä, kyl sä tiät” ja jäimme odottamaan lopputulosta. Timppa tiimeineen ylitti kaikki bändin odotukset jälleen kerran. Erityiskiitokset menee etäisesti kitaristimme isää muistuttavalle päähenkilölle, joka sekoili Nekalassa erittäin pitkän päivän erittäin ikimuistoisesti. Kiitämme myös mukana olleita Katiskaa, lapsia, koiria, naisia, olette parhaita! Ottakaa mukava asento ja painakaa play-nappulasta.”

Voit katsoa Timo Lepistön ohjaaman videon tästä:

äänittää parhaillaan kolmatta albumiaan luottomiehensä Matti Lötjösen johdolla Tampereella Fantom- ja Indigo Sick –studioilla. Tulevan levyn julkaisee Backstage Rock Shop. Albumilta julkaistut singlet ”Loppu” ja ”Pyörällä baariin (taksilla himaan)” ovat saaneet hyvän vastaanoton niin radioaalloilla kuin myös suoratoistopalveluiden listoilla. ”Loppu”-singlen musiikkivideo rikkoi juuri 50 000 katselukerran rajan.

Tulevana kesänä Huora nähdään keikalla muun muassa Oulun Qstockissa ja Nokian Tuhdimmat Tahdit -festivaalilla. Lisää keikkoja julkistetaan myöhemmin.

Tarttuvilla biiseillä ja räyhäkkäällä live-meiningillä läpi lyöneen Huoran toinen albumi Kosto elää! meni suoraan fyysisen albumilistan ykköseksi ja vakiinnutti yhtyeen paikan isoilla festarilavoilla. Nyt Huoran levyjen biisejä on striimattu Spotifyssa yli 9 miljoonaa kertaa ja alati kasvava fanikunta on ollut innoissaan uudesta materiaalista.

www.facebook.com/Huoraofficial
www.instagram.com/huoraofficial

Kommentoi julkaisua