Tanner kuvassa keskellä.

Punkstoo-kohun takia musiikista vetäytynyt Teemu Tanner vastaa häntä kohtaan esitettyihin syytöksiin

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 19.10.2021

 

Tanner kuvassa keskellä.

Uutisoimme sivustollamme tovi sitten, että monesta eri kokoonpanosta tunnettu muusikko Teemu Tanner ilmoitti siirtyvänsä soittamisesta syrjään. Päätöksen taustalla on kesällä somessa jyllännyt #Punkstoo-kohu, jossa julkisuuteen tuotiin anonyymisti ihmisten kokemaa häirintää skenen sisällä.

Kalenterikuva 2023
Joulukalenteri

Kaaoszinen joulukalenteri 2023 →

Teemu Tanneria kohtaan esitettiin myös joukko syytöksiä, joita hän pyysi anteeksi alkuperäisessä ilmoituksessaan. Nyt Tanner on kuitenkin päättänyt sosiaalisessa mediassa ottaa hieman enemmän kantaa häntä kohtaan esitettyihin syytöksiin.

”Tämä on täydentävä vastineeni minusta viime keskiviikon jälkeen kirjoitettuihin asioihin ja syytteisiin. Minusta kertova #punkstoo-tilin kirjoitus koski yötä noin viisi-kuusi vuotta sitten. Tilillä julkaistussa tekstissä henkilö kirjoitti meidän tuolloin harrastaneen seksiä ilman kondomia, ilman hänen suostumustaan ehkäisyn puuttumiseen. Olimme tuolloin keskenämme hankalasti määriteltävässä suhteessa. On täysin totta, että olen tehnyt tilanteessa todella törkeän oletuksen, jättänyt pyynnöt huomioimatta, enkä ole käynyt keskustelua ehkäisyn käyttämisestä, vaikka näin tulee aina toimia. Olen tästä häpeissäni, pahoillani ja sen olen henkilölle itselleen myös ilmaissut kesällä lyhyessä viestinvaihdossamme. Minusta tapahtuneen jälkeen, kuluvan vuoden syksyllä tehty rikosilmoitus odottaa kirjoitushetkellä syyttäjän päätöstä”, Tanner kirjoittaa.

Myöhemmin kirjoituksessaan Tanner kiistää toimineensa vuosia systemaattisesti muita satuttaakseen. Voit lukea Tannerin kirjoituksen kokonaisuudessaan alhaalta.

Tanner tunnetaan muun muassa yhtyeistä Teksti-TV 666Kynnet ja Hopeajärvi.

https://www.instagram.com/p/CVLTwIoNWLT/?utm_source=ig_embed

Luetuimmat

Uusimmat