Puntala-rockissa tuttuun tapaan heinäkuun kovimmat punkit ja hardcoret

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 4.3.2019

Suomen ikonisin punk-festivaali Puntala-rock järjestetään tänäkin vuonna tutussa paikassa Puntalan leirikeskuksessa Lempäälässä heinäkuun viimeisenä viikonloppuna 26.-27.7. Artistikattauksesta löytyy lukuisa määrä niin koti- kuin ulkomaisiakin yhtyeitä, joiden musiikillinen skaala vaihtelee aina perinteisemmästä punk rockista, hardcoreen, crustiin ja post-punkkiin.

Joulukalenteri

Kaaoszinen joulukalenteri 2022 →

Ulkomaisista esiintyjistä tähän mennessä ovat varmistuneet mm. ruotsalainen, sydäntä ja sanomaa sisältävä Sju Svåra År, meluisan raaka ja kantaa ottava Contorture niin ikään Ruotsista sekä Japanin crust-legenda Life.

Kotimaista punk/HC-skeneä edustavat mm. saksofonilla mekkalointiaan värittävä Olotila, nopeaa ja energistä hardcorea ja osin post-punkkiakin soittava Maailmanloppu, melodioita kaihtamaton, vanhasta brittiläisestä anarkopunkista vaikutteensa ammentava 1981 kuin poliittisilla ja maaliin osuvilla sanoituksilla varustettu pitkän tauon jälkeen paluun tehnyt Aivolävistys.

Myös seuraavat bändit esiintyvät ensi kesänä Puntalassa:
Joukkohauta
Negativ (Norja)
Crutches (Ruotsi)

Lisäyksiä on tulossa vielä runsaasti ja tarkemmat päiväkohtaiset soittoaikataulut ilmoitetaan myöhemmin. Tapahtuman liput tulevat myyntiin maaliskuun 15. päivä.
https://www.facebook.com/events/377993183025644/
http://www.puntala-rock.net/