”Pure pölyä” – John Smith Rock Festival julkaisi ensimmäiset esiintyjät ensi kesälle

Hiekkapölyn keskellä täyttä laukkaa kohti parempaa kesää ravaava julkaisi ensimmäisen esiintyjänippunsa! Laukaan Peurungan rannat täyttyvät tuttuun tapaan tuhatpäisestä ratsuväestä ja raskaammasta musiikillisesta poljennosta, kun ratsunsa parkkeeraavat ja mestauslavat valtaavat toinen toistaan tehokkaammat ryhmittymät Suomen ja maailman huipulta sekä sen välittömästä tuntumasta. Ensimmäisessä lähdössä puumerkkinsä saluunanpöytään veistävät ainoan kerran tänä kesänä voimansa yhdistävät feat. Freakshow Hookers, , , Scar Symmetry, sekä ainoat Suomen festarikeikkansa soittavat To/Die/For, ja .

John Smith Rock Festival jatkaa bändien osalta monipuolista linjaansa myös jatkossa, nojaten pitkälti tämänvuotiseen, jo keväällä julkaistuun kattaukseen muutamine muutoksineen. Nyt julki tulleiden julkaisujen myötä JSRF-21-esiintyjistä on paljastettu vasta ensimmäinen kolmannes, eli tätä herkkua tulossa keväämmällä rutkasti lisää, joten ”Hold your horses, folks”.

John Smith Rock Festival näkee päivänvalon Laukaassa, Peurungassa 22.–24.7.2021. Liput ja lisätiedot osoitteesta www.johnsmith.fi

Kommentoi julkaisua