Pystyyn Kuolleilta Hipeiltä uusi albumi marraskuussa: Lyhytelokuvamainen video ”Domina”-kappaleesta Kaaoszinen ensiesityksessä

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 27.10.2021

Vuonna 2013 perustettu Pystyyn Kuolleet Hipit on Tampereen Pispalasta lähtöisin oleva viisihenkinen yhtye. Bändi on tunnettu energisistä live-esiintymisistään ja se on kerännyt mainetta erityisesti Tampereen seudulla. Ulkomusiikillisista seikoista on myös mainittava yhtyeen oheistuotteet, joiden design on tunnistettava ja luonut yhtyeelle omanlaisensa brändin.

Bändi on julkaisemassa toisen täyspitkän albuminsa nimeltä ”Luutarhan Kukat” marraskuun 19. päivä niin digitaalisena kuin myös vinyylinä. Levy on teema-albumi, joka on tunnelmaltaan synkkä, ajan henkeen nojautuva teos, jossa negatiivisuus ottaa valtaa maailmasta. Kappaleiden sanoitukset ovat saaneet inspiraation bändin lähipiirin tarinoista.

Yhtyeen tulevalta albumilta on nyt julkaistu lyhytelokuvamainen musiikkivideo ”Domina”-nimisestä kappaleesta, ja video julkaistaan virallisesti halloweenin aikaan 29. päivä lokakuuta.

Kaaoszine yhteistyössä bändin kanssa tarjoaa lukijoilleen kuitenkin mahdollisuuden katsoa yhtyeen tuoreen videon jo nyt ennakkoon sivustollaan. Voit katsoa videon ensiesityksen tästä: