Qstock julkisti ensimmäiset esiintyjät ensi kesälle

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 30.11.2021

Oululaisen Qstockin ohjelma alkaa hahmottua. Saapumisensa ensi kesän festivaalille ovat varmistaneet äskettäin uuden albumin julkaissut Haloo Helsinki!, alkuvuodesta valkokankaallakin nähtävä JVG, syyskuussa kaksi Olympiastadion-keikkaa heittävä Antti Tuisku ja ensimmäistä kertaa Qstockissa esiintyvä Lauri Tähkä.

Yksi Qstockin mielenkiintoisimpia esiintyjiä on yhteistyöprojekti Maustetytöt x Agents, jonka keikalla kuullaan sekä Agentsin omaa tuotantoa että Maustetyttöjen kappaleita Agentsille sovitettuina.

Festivaalin muita tuoreita kiinnityksiä ovat Beast In Black, BEHM, Gasellit, Mokoma, Mouhous, Anssi Kela, Nelli Matula, Olavi Uusivirta, SANNI, Ursus Factory, Vesala, VIIVI, Thundermother (SE) ja Radiopuhelimet.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Qstockin lipunmyynti käynnistyy tänään tiistaina. Ticketmasterin myyntikanavilla erikoishintainen tavallinen kahden päivän lippu maksaa 129 euroa ja VIP-lippu 304 euroa.

Osuuskauppa Arina tarjoaa kahden päivän liput Oulun, Kempeleen, Kemin, Tornion ja Rovaniemen Prismoissa S-Etukortilla 119 euron hintaan. Hinnat sisältävät Ticketmasterin käsittelykulut.

Erikoishintaisia lippuja myydään rajallinen erä, ja kun erä on myyty loppuun, lipun hinta nousee. Päiväkohtaisten lippujen ja eläkeläisten Enemmän elämää! -pakettien myynti alkaa myöhemmin ensi vuoden puolella.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Qstock 2022 järjestetään Kuusisaaren ja Raatin alueella Oulussa 29.-30.7.2022. Qstock on vakiinnuttanut paikkansa yhtenä Suomen suurimmista festivaaleista, ja se on ollut loppuunmyyty jo kahdeksana kertana peräkkäin.