Qstock julkisti lisää esiintyjiä: entisten HIM- ja Amorphis-soittajien uutuuskokoonpano Flat Earth kiinnitetty ohjelmistoon

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 29.3.2018

Iso-Britannian X Factor -ohjelmasta maailmanlaajuiseen maineeseen ponkaissut Saara Aalto on yksi oululaisen Qstock-festivaalin tuoreista esiintyjäkiinnityksistä. Parhaillaan X Factor Suomen tuomaristossa urakoiva Aalto julkaisee uuden pitkäsoiton kevään aikana ja edustaa Suomea Eurovision laulukilpailussa Portugalissa toukokuussa.

Tulonsa Qstockiin ovat varmistaneet myös lähiaikoina uutta musiikkia julkaiseva Mikael Gabriel, entisten HIM– ja Amorphis-soittajien uutuuskokoonpano Flat Earth, platinaa tuoreella esikoisalbumillaan myynyt laulaja-lauluntekijäkaksikko Ida Paul & Kalle Lindroth, huhtikuussa uuden pitkäsoiton julkaiseva oululainen violent pop -ryhmä Blind Channel ja kantaaottavilla sanoituksillaan huomiota herättänyt energinen rap-duo SOFA.

Qstockin aiemmin julkistettuja esiintyjiä ovat muiden muassa Lily Allen (UK), Hurts (UK), Cheek, Bad Religion (US), The Rasmus, Hardcore Superstar (SE), Cyhra (SE), Dagny (NO) ja Redrama. Kaikki toistaiseksi varmistuneet päiväkohtaiset esiintyjät ovat nähtävissä festivaalin nettisivuilla. Lopullinen ohjelmisto esiintymisaikatauluineen julkistetaan toukokuun alussa.

Qstockin peruslippujen edulliset myyntihinnat ovat voimassa maaliskuun loppuun saakka. 1. huhtikuuta lähtien kunkin lippukategorian hinta nousee kuudella eurolla.

Qstock järjestetään Kuusisaaren ja Raatin alueella Oulussa 27.-28.7.2018. Qstock on ollut loppuunmyyty jo viitenä kesänä peräkkäin, ja se on vakiinnuttanut paikkansa yhtenä Suomen suurimmista festivaaleista. Viime vuonna tapahtuma keräsi 32 000 juhlijaa kahden päivän aikana.

Luetuimmat

Uusimmat