Qstockin lauantain liput loppuunmyyty

30 Seconds To Mars

Oululaisen Qstock-festivaalin lipunmyynti on sujunut edellisvuosia vilkkaammin. Lauantain yhden päivän liput on myyty loppuun jo vajaat seitsemän viikkoa ennen festivaalia. Yksittäisiä asiakkaiden varaamia lippuja tosin saattaa vielä vapautua Ticketmasterin myyntikanaville  seuraavien päivien aikana. Myös S-etuhintaisten kahden päivän lippujen kiintiö on myyty. Kahden päivän ja perjantain lippujen sekä VIP-alueelle oikeuttavien yhden ja kahden päivän lippujen myynti jatkuu normaalisti Ticketmasterin myyntikanavilla. Viestintäpäällikkö Niina Ristolainen kertoo:

“Festivaalin lipunmyynti lähti jo joulumyynnin yhteydessä vahvasti käyntiin, ja suunta on säilynyt samana. Myös VIP-alueelle oikeuttavista lipuista yli 60 prosenttia on myyty. Suosittelemme hankkimaan lipun viralliselta Ticketmasterin myyntikanavalta, sillä väärennöksiä saattaa olla liikkeellä. Kaikkien lippujen aitous tarkistetaan.”

 

Qstock järjestetään Kuusisaaren ja Raatin alueella Oulussa 26.-27. heinäkuuta. Qstock on ollut loppuunmyyty jo kuutena kesänä peräkkäin, ja se on vakiinnuttanut paikkansa yhtenä Suomen suurimmista festivaaleista. Viime vuonna tapahtuma keräsi 35 000 juhlijaa kahden päivän aikana.  Qstockissa tullaan näkemään 60 esiintyjää kuudella eri lavalla. Festivaalilla esiintyvät muiden muassa Thirty Seconds To Mars (US), The Offspring (US), Ville Valo & Agents ja Airbourne (AU). Koko ohjelma aikatauluineen löytyy osoitteesta: www.qstock.fi/aikataulu 

Kommentoi julkaisua