Quake The Earth etsii uutta rumpalia

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 22.11.2016

Quake The Earth 2015Syyskuun 9. päivä toisen albuminsa julkaissut oululaisyhtye Quake The Earth on ilmoittanut sosiaalisessa mediassa tarvitsevansa osaavaa rumpalia. Ilmoituksen mukaan ehdokkaalta kaivataan groovaavaa metallista soittotaitoa sekä halua menestyä musiikin ihmeellisessä maailmassa. Lisäksi vaatimuksena on mahdollisuus soittaa aktiivisesti ja säännöllisesti. Elämäntilanteenkin tulisi olla siten kunnossa, että on välillä mahdollisuus irroittautua arjesta kiertueille. 

”Mitään mököttäjää ja jäykkistä ei myöskään kaivata, vaan sinulla pitää olla myös sosiaalisia taitoja sen verran, että kanssasi viihtyy!”

Kaupallinen yhteistyö

Vinyylien suosio kasvaa kasvamistaan - Backstage Rock Shop tuo myyntiin kiinnostavia harvinaisuuksia ja uudelleenjulkaisuja →

Yhtye kiittelee ilmoituksessa entistä rumpalia, Aleksia.

”Haluamme kiittää Aleksia QTE:n kuluneista vuosista ja panoksesta, jonka bändille annoit. Muuten tulemme varmasti jatkossakin olemaan tekemisissä, sillä mitään draamaa tähän hommaan ei liity.”

Myös Aleksi selventää päätöstään lähteä yhtyeestä ja ilmaisee kiitoksensa.

”Omalta osaltani ura QTE leirissä päättyy tähän ajanpuutteen vuoksi. Soittohommat jatkuu muissa projekteissa ja musiikkihommia tullaan jatkamaan muuten normaaliin tapaan. Kiitoksia Akille, Samille ja Janille keikoista, sekä kuluneista vuosista mitä yhdessä ollaan vietetty. Kiitoksia myös kaikille jotka meitä on tukeneet. Keep on rockin’!”

Mikäli olet kiinnostunut hakemaan uudeksi rumpaliksi, voit laittaa hakemuksen sähköpostitse osoitteeseen quaketheearth@gmail.com.