Queen polkaisi käyntiin ”Rhapsody”-kiertueen Vancouverissa: livevideoita sekä keikan settilista katsottavissa

Queen + Adam Lambert live @ Hartwal Arena, Helsinki, 19.11.2017

Englantilainen rockin legenda Queen polkaisi käyntiin ”Rhapsody”-nimellä kulkevan Pohjois-Amerikan-kiertueensa Rogers Arenasta Vancouverista Kanadasta 10. heinäkuuta. Yhtyeen livekeikalta on nyt julkaistu tukku fanien kuvaamia livevideoita, ja voit katsoa ne sekä keikan settilistan tästä:

Yhtyeen settilista keikalla oli seuraava:
01. Now I’m Here
02. Seven Seas Of Rhye
03. Keep Yourself Alive
04. Hammer To Fall
05. Killer Queen
06. Don’t Stop Me Now
07. In The Lap Of The Gods… Revisited
08. Somebody To Love
09. The Show Must Go On
10. I’m In Love With My Car
11. Bicycle Race
12. Fat Bottomed Girls
13. One Vision
14. Machines
15. Radio Ga Ga
16. Love Of My Life
17. ’39
18. Doing All Right
19. Crazy Little Thing Called Love
20. Under Pressure
21. I Want To Break Free
22. Who Wants To Live Forever
23. Last Horizon
24. Tie Your Mother Down / Death On Two Legs / The Invisible Man
25. Dragon Attack
26. Another One Bites The Dust
27. I Want It All
28. Bohemian Rhapsody
29. We Will Rock You
30. We Are The Champions

Kommentoi julkaisua