The Ragged Saintsilta uusi albumi lokakuussa

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 18.9.2013

The Ragged Saints The Sound Of Breaking Free 2013Helsinkiläinen hard rock -yhtye The Ragged Saints julkaisee klassisen hard rockin ytimestä ammentavan hyväntuulisen debyyttilevynsä 25.10.13 saksalaisen Power Prog levy-yhtiön kautta.

”Levyn julkaisemisesta neuvoteltiin useamman levy-yhtiön kanssa, mutta Power Prog ryntäsi heti kärkeen jo pelkästään omistajansa herrasmiesmäisyyden takia ja ehdotkin saatiin sovittua lopulta kohdalleen varsin kivuttomasti. Levyn biisit on onneksi muidenkin kuin äitiemme mielestä niin hyviä, että kiinnostusta tuli useammalta taholta ja oli varaa olla jopa valikoiva”, kertoo kitaristi Tomi Julkunen ja jatkaa: ”Musiikkimme uppoaa varmasti niille, jotka ovat aikanaan Whitesnakea ja Def Leppardia kuunnelleet. Tosin sillä erotuksella, että me emme käytä trikoita eikä meillä ole niin mahdottoman komeita tukkalaitteitakaan. Antaa nuorempien ja hyvä runkoisten heebojen hoitaa se puoli”.

Albumin avaus- ja samalla nimiraita on nyt sekä kuunneltavissa että ladattavissa osoitteessa http://powerprog.net/free_singles_eps_the_ragged_saints_the_sound_of_breaking_free.html

Levyn julkkarikeikka tapahtuu Bar Bäkkärissä Helsingissä 25.10.2013.

”THE SOUND OF BREAKING FREE” BIISILISTA
1. The Sound Of Breaking Free
2. A Place Where I Belong
3. Don’t Let Me Go
4. I’ll Never Give Up On Love
5. Love Won’t Fade Away
6. We Are The Same
7. While The World Is Burning
8. New Beginnings
9. Never Walk Away
10. Before Time Goes By
11. The End

Luetuimmat

Uusimmat