Räimettä lauantaihin: Santa Cruzin uusi single kuunneltavissa

Suomalaisen rockin suuri lupaus ja kansainvälisesti kovassa nousukiidossa oleva Santa Cruz julkaisee kolmannen albuminsa syksyllä. Yhtyeen tulevalta albumilta on nyt julkaistu uusi single nimeltä ”River Phoenix” ja voit kuunnella kappaleen tästä:

Ensimmäisellä singlellä ”River Phoenix” on yhtyeelle suuri symbolinen merkitys: ”’River Phoenix’ on tribuutti vuonna -93 liian varhain menehtyneelle näyttelijälahjakuudelle River Phoenixille, samalla viitaten myös legendaan feenikslinnusta, joka kanelipuun oksista rakensi itselleen pesän sytyttäen itsensä tuleen ja syntyen näistä tuhkista aina uudelleen. Samoin kuin River Phoenixin perintö tulee elämään ikuisesti, on myös osuvaa, että feenikslintu on ikuisen elämän ja kuolemattomuuden symboli. Samalla Santa Cruzin on aika nousta omista tuhkistansa ja vähän pidemmän hiljaisen pätkän jälkeen laittaa uusi vaihde silmään ja palata tien päälle”, yhtye toteaa.

River Phoenix iskostui näyttelijänä alitajuntaan lapsuuden suosikkileffan ”Indiana Jones And The Last Crusaden” ansiosta, ja sen jälkeen River ollu mulle ’all time’ mageimpia Hollywood -tyyppejä. Ihmiskohtalona myös niin kiehtova, et todellakin ansaitsi musta oman biisin. Lupaavimpia näyttelijöitä koko geimissä, mut persoonana liian hauras ja viaton elämään viihdeteollisuuden karussa maailmassa. Kaunis sielu, ruma maailma, täydellinen tragedia. Legenda on valmis”, toteaa yhtyeen laulajakitaristi Archie.

Vuonna 2007 perustettu Santa Cruz on yksi kansainvälisillä markkinoilla menestyneimpiä kotimaisia rockyhtyeitä. Yhtye on julkaissut kaksi albumia, ”Screaming For Adrenaline” (2013) ja ”Santa Cruz” (2015), ja yhtyeen singlet ”We Are The Ones To Fall”, ”Wasted & Wounded” sekä “Skydiving Without A Parachute” ovat kaikki nousseet kotimaisten radioiden soitetuimpien kappaleiden listakärkiin. Yhtyeen musiikkia on kuultu myös kansainvälisessä Mercedes-Benzin mainoksessa sekä maailman katsoituimpiin urheilukanaviin lukeutuvan ESPN –kanavan inserteissä. Santa Cruz on tehnyt edellisen albumin ilmestymisen jälkeen lähes 200 keikkaa ympäri maailmaa Japanista Pohjois-Amerikkaan, jossa viimeksi yhtye kiersi Skid Rown nokkamiehen Sebastian Bachin kanssa.

Albumin julkaisun jälkeen starttaa maailmanlaajuinen kiertue.

Kommentoi julkaisua