Rakkauslaulu kaaoksesta – Airi’s julkaisee toisen singlen debyyttialbumin julkaisun lähestyessä!

Kirjoittanut Sampsa Silander - 4.8.2022

Airi’s on vuonna 2019 perustettu nelihenkinen indie rock -yhtye Espoosta, jonka musiikki käsittelee ahdistuneisuutta, onnellisuutta ja rakastumista erilaisista näkökulmista. Airi’sin musiikkia on soitettu muun muassa YleX:llä ja useilla indie-radiokanavilla Briteissä. Keväällä 2021 julkaistu kappale ”The Sky” sai radiosoittoa aina Yhdysvalloissa asti, muun muassa SiriusXM-kanavalla legendaarisen DJ Rodney Bingenheimerin radioshow’ssa.

Earthquake” on rakkauslaulu, jonka mystisen kaoottinen tunnelma kertoo tarinan äkillisestä ihastumisesta. Kappaleen päähenkilö kokee maata järisyttävää ahdistuneisuutta ristiriidasta, jonka tämä hurmio tuottaa. “Earthquake” tuo esiin ennenkuulumattomia sävyjä Airi’sin musiikissa ja lähestyy debyyttialbumin julkaisua. Kappaleella kuullaan myös Silja Silanderin pianotyöskentelyä sekä Eerika Haapamaan ja Silanderin taustalaulua.

Bändin debyyttialbumi ”Kind Little One” julkaistaan elokuussa 2022 V.R. Labelin kautta. Albumilla käsitellään elämänlangan loppuun palamista. Albumin keskeisenä teemana on mielenterveys, jota bändi haluaa aiheena tuoda esille myös keikoillaan. Levy äänitettiin vuodenvaihteessa 2021/2022 Turun V.R. Studiossa, ja sen miksasi Jori Saloranta, ja masteroinnista vastaa Svante Forsbäck Chartmakersilta. Levy koostuu yhdeksästä ennenjulkaisemattomasta kappaleesta, jotka on kirjoitettu vuosien 2018 ja 2021 välillä:

  1. We Stole the Moon
  2. Earthquake
  3. Headlights
  4. Lonely Cloud
  5. Leaves of Fall
  6. Blood on My Hands
  7. Remain Red
  8. Wrangling
  9. Breathing

Airi’s:
Joni Hartikainen: laulu/kitara
Tuomas Hokkanen: kitara/laulu
Julius Lindberg: basso
Thomas Aura: rummut