Rämlordilta esikoissingle 27.6.2014

Ramlord_bandKun Impaled Nazarenesta tutulta Jarno Anttilalta loppuivat tulitikut kesken 18 vuoden jatkuneen kirkkojen polttamisen seurauksena, alkoi hän kehitellä mielessään ajatusta ihan toisenlaisesta bändistä. Elettiin vuotta 2010 Anno Domini ja ensimmäiset uhrit tällä tiellä olivat YUP:sta tuttu rumpali Janne Mannonen sekä Sentencedissäkin aikoinaan tovin vaikuttanut soittimien Rolls Roycen eli basson taitaja Niko Karppinen.

Hämärien yhteyksien kautta kitaristiksi haaviin tarttui Tommi Kanerva, jolta löytyy mittava ”ura” punkin ja hardcoren sanansaattajana bändeissä kuten Kostajat, Murheenlaakso ja Vaasankatu SS. Laulaja Mikko ”Mojo” Ojalan (MMD) uskomaton kyky taas tuottaa haudantakaista korinaa yhdistettynä puhtaisiin vokaaleihin vakuutti muut siitä, että mies olisi enemmän kuin paikallaan yhtyeen keulakuvana. Näin syntyi Rämlord, jossa vanhat miehet soittavat moderneilla mausteilla pilattua vanhan liiton heviä.

Jos siis käyskentelet hautuumaalla keskiyön aikaan ja kuulet helvetin syövereistä kantautuvan mörinän ja kadotettujen sielujen vaikerruksen – kyllä, se on Rämlord, joka yli 2000 soitetun keikan varmuudella on valmis mullistamaan käsityksesi kaikesta tutusta ja turvallisesta – tai tavallisesta.

Kuuntele 7” vinyylinä julkaistavan singlen avausraita ”Evolve to Monster” osoitteessa http://youtu.be/kSQNrdwuwKA

Rämlord keikalla Tuska-festivaalin jatkoilla Virgin’s Oilissa lauantaina 28.6.2014 yhdessä Omnium Gatherumin ja Medeian kanssa. Konsertin jälkeen orkesteri toteuttaa Venomilta mukailtua mottoaan: ”Me juomme kuolevien alkoholistien viinat!”

SINGLEN BIISILISTA
1. Evolve to Monster
2. Mark of Cain

KOKOONPANO
Mikko Ojala – laulu
Jarno Anttila – kitara
Niko Karppinen – basso
Tommi Kanerva – kitara
Janne Mannonen – rummut

DISKOGRAFIA
Demo (2011)
Demo (2013)
S/T 7” (2014)

http://www.ramlord.fi/
https://www.facebook.com/pages/R%C3%A4mlord/162887863809142

Kommentoi julkaisua