Rämlordilta uusi aluevaltaus: julkaisee venäläisen singlen joulukuussa

Rämlord 2016Niin rokista, popista, hevistä kuin jopa black metalistakin musiikkiinsa vaikutteita ammentava, vuonna 2010 perustettu Rämlord julkaisee joulukuun 6. päivä jatkoa viime toukokuussa ilmestyneelle ”We Are the Night” mini-LP:lle. Kyseessä on coveri vanhasta venäläisestä kansanlaulusta ”Matuska” ja se tulee ulos niin digitaalisena (yhdessä aiemmin ainoastaan vinyylinä julkaistujen kappaleiden kanssa) kuin joulukuun 16. päivä myös 7″ kuvavinyylinä. Sinkulan kääntöpuolelta löytyy jo aiemmissa äänityssessioissa taltioitu ”Served Cold”, joka julkaistaan virallisesti vasta nyt.

”Matuska on aiemmin Suomessa versioitu englanninkielisenä käännöksenä ”Mother” ainakin Pedro’s Heavy Gentlemenin solistinaan Jim Pembroke
toimesta. Suomeksi version ovat tehneet muun muassa Jaakko Ryhänen & Ylioppilaskunnan Laulajat sekä Saimaa-orkesteri. Meidän versiossa erikoista on, että teimme sen alkuperäiskielellä eli Venäjäksi. Ja vielä erikoisempaa se, että kukaan bändissä ei puhu eikä ymmärrä ko. kieltä sanaakaan. Lauluosuuksista vastannut Mikko ”Mojo” Ojala opetteli sanoituksia aluksi foneettisesti ja studiossa laulut hoidettiin venäläisen trainerin tiukalla opastuksella. Tällaista ei Suomi-poika ole tiettävästi vielä tässä maassa tehnyt. Ainakaan levylle asti…”, kappaleen sovituksesta sekä sen lisäsävellyksistä vastannut Rämlordin rumpali Janne Mannonen kertoo.

Teaseri ”Matuska”-kappaleesta kuunneltavissa tästä:

Rämlord keikalla Galaktus Fest II:ssa Bar Bäkkärillä Helsingissä 2.12.

BIISILISTA
1. Matuska
2. Served Cold

KOKOONPANO
Mikko ”Mojo” Ojala – laulu (ex-MMD)
Jarno Anttila – kitara (ex-Impaled Nazare, ex-Belial)
Niko Karppinen – basso (ex-Legenda, ex-Bloodride, ex-Sentenced sessio)
Tommi Kanerva – kitara (Kostajat, Murheenlaakso, Vaasankatu SS,
Terveyskeskus, Utö ja Maho Neitsyt)
Janne Mannonen – rummut & taustalaulu (Y.U.P.)

DISKOGRAFIA
Demo (2011)
Demo (2013)
S/T 7” (2014)
We Are the Night MLP (2016)
Matuska 7” (2016)

www.ramlord.fi
https://www.facebook.com/R%C3%A4mlord-162887863809142/?fref=ts

Kommentoi julkaisua