Rammstein jyräsi Rockfestissa: Ensimmäinen päivä keräsi lähes 30 000 kuulijaa

Vantaan Vehkalassa ensimmäistä kertaa järjestettävän Rockfestin avauspäivä sujui mallikkaasti ilman suurempia ongelmia tai järjestyshäiriöitä. Paikalle oli saapunut kuuntelemaan erityisesti illan päätähteä Rammsteinia loppuunmyyty festivaalikatsomo, eli lähes 30 000 kuulijaa.

Muita perjantain artisteja olivat mm. Pain, Viikate, Royal Republic, Turmion kätilöt, Kotiteollisuus ja Infected Mushroom.

Aurinko helli festivaalin avausta lähes pilvettömältä taivaalta. Oman osansa raskaan rockin jyrinään toivat läheiseltä Helsinki-Vantaan lentoasemalta nousseet ja sinne laskeutuneet matkustajakoneet. Rockfestin yleisö pääsi myös ihailemaan monia Helsingin keskustan suureen ilmailunäytökseen lähteneitä hävittäjiä, kertoo festivaalin tiedottaja Tomi Lindblom.

Valtaosa festivaaliyleisöstä saapui paikalle lähijunilla aivan Vehkalan juna-aseman tuntumassa sijaitsevalle konserttialueelle. VR oli järjestänyt liikenteeseen monia erikoispitkiä junia sekä lukuisia ylimääräisiä vuoroja.
Rockfest jatkuu lauantaina, jolloin päätähtenä nähdään Yhdysvaltalainen rocksuuruus Evanescence. Lauantaille on jo myyty lähes 25 000 lippua, eli niitä on jäljellä enää rajallisesti lippukaupoissa ja tapahtuman portilla. Festivaali on sallittu kaiken ikäisille, mutta siellä on runsaasti erillisiä anniskelu- ja VIP-alueita.
Rockfest tarjoaa tinkimätöntä rockmusiikkia tosifaneille. Kaksi lavaa ja parikymmentä artistia takaavat Rockfestille täysiverisen rocktunnelman mittavine oheistoimintoineen ja palveluineen. Rockfest nostaa myös Vantaan takaisin festarikartalle kansainvälisine ja suomalaisine huippuartisteineen.

Kommentoi julkaisua