Rammsteinin loppuunmyytyyn konserttiin Tallinnaan matkaa yli 15 000 suomalaisfania

Kirjoittanut Niko Kuusela - 15.7.2022

Rammsteinin spektaakkelimainen live-koneisto nähdään Tallinnan Laululavalla keskiviikkona 20. heinäkuuta 2022, kun yhtye jatkaa stadionkiertuettaan. Ennakkoon loppuunmyytyyn konserttiin on saapumassa 65 000 hengen yleisö. Suomesta rockfaneja konserttiin on matkaamassa yli 15 000. Alla kootusti tietoa konsertin käytännön järjestelyistä.

Itä-saksalaista alkuperää oleva Rammstein on tunnettu hätkähdyttävistä esiintymisistään. Kiertueella nähtävä uusi stadioneille suunniteltu lavarakenne, näyttävät lieskat ja pyrotekniikka, jykevästi yhteen soiva bändi, lavasteiden huumori ja paatoksellisuus – kaikki tämä on suuruudeltaan ja laadultaan ainutlaatuista. Stadionkiertueellaan Rammstein tarjoaakin faneilleen ja tuleville faneilleen uuden mahdollisuuden kokea tämä massiivinen show.

Alla kootusti tietoa konsertin käytännön järjestelyistä. Lisätietoa tapahtumaan liittyen löytyy täältä.

AIKATAULUT:

Tallinnan Laululavan Mere-, Oru- ja Lasnamäe-portit aukeavat keskiviikkona 20.7. klo 17. Portit ovat auki koko tapahtuman ajan, mutta konserttialueelle pääsee lipulla vain kerran sisään. Suosittelemme yleisöä saapumaan hyvissä ajoin, sillä lipun- ja turvatarkastuksissa saattaa mennä aikaa.

Arvioitu aikataulu:
Portit klo 17
n. klo 20:00 DUO ABÉLARD
n. klo 21:05 RAMMSTEIN

Konsertti päättyy viimeistään klo 23:45.

Myyntipisteet ovat avoinna koko konserttialueen aukiolon ajan. Kymmeniä tuhansia ihmisiä keräävään jättitapahtumaan kannattaa saapua hyvissä ajoin nauttimaan tunnelmasta, juomasta ja ruoasta. Hyvissä ajoin saapumalla välttää parhaiten myös lipun- ja turvatarkastuksiin mahdollisesti muodostuvat jonot.

SAAPUMINEN JA KONSERTIN JÄRJESTELYT:  

Jättikonserttiin saapuvan yleisön kannattaa tutustua käytännön järjestelyt -infoihin täällä. Infomateriaaleista löytyy tietoa esimerkiksi konserttiin saapumiseen ja lippuihin sekä vinkkilistaa mitä ottaa keikalle mukaan ja mitä kannattaa jättää kotiin.

Jätäthän autosi kotiin, ja hyödynnäthän sen sijasta julkista liikennettä tai saavuthan pyörällä tai kävellen. Maksuton pyöräparkki sijaitsee Mere-portin tuntumassa. Suosittelemme varaamaan hyvin aikaa ja kärsivällisyyttä, sillä Tallinnassa on tapahtumapäivänä poikkeuksia liikennejärjestelyissä ja ajoittaisiin ruuhkiin on syytä varautua.

Vaikka Viro kuuluu Schengen-alueeseen, viranomaiset saattavat tarkistaa matkustajien matkustusasiakirjoja – tästä syystä kaikkien ulkomailta Viroon saapuvien tulee kantaa mukanaan voimassa olevaa henkilöllisyystodistusta tai passia.

Konserttiin saapujien kannattaa ottaa huomioon, että puhelinverkot voivat ylikuormittua ja yhteyksissä voi olla häiriöitä. Suosittelemme sopimaan tietyn tapaamispaikan konserttipaikalle ystäviesi kanssa.

LIPUT:
Konsertti on loppuunmyyty.

Vuosien 2020 ja 2021 tapahtumapäivämäärille ostetut liput ovat voimassa ja käyvät sellaisenaan uudelle tapahtumapäivälle. Lippuja ei tarvitse vaihtaa uusiin.

Matkapaketit keikalle myy Tallink: www.tallink.fi