Random Eyes määrää uudella musiikkivideollaan

Christian Palinin (Panorama, ex-Adagio) vuonna 2001 perustama Random Eyes julkaisee uuden, videoksi kuvatun biisin nimeltään ”Divide Et Impera”. Vaikka yhtyeen musiikki onkin vuosikymmenien aikana kokenut hienoisia muutoksia, on se silti samalla pysynyt sanoituksia myöten johdonmukaisena ja tunnistettavana tässä päivässä kiinni olevana melodisena metallina.

”Tyylillisesti ’Divide Et Impera’ on aiempaa irtonaisempaa, ja juuri siksi se potkiikin niin hyvin kaikessa selkeydessään. Meidän sanoitukset ovat aina olleet sisällöltään kannustavia ja toivon mukaan tämäkin biisi toisi nykyiseen sekasorron keskellä olevaan maailmaan edes vähän toivoa ja valoa”, taustoittaa yhtyeen laulaja Christian uutta singleä.

Kokoonpano:
Christian Palin (Panorama, ex-Adagio) – laulu
Markus Grimald – kitara
Jimi Myöhänen – rummut
Timo Kuusjärvi – kitara

Diskografia:
Eyes Ablaze (2003)
Living for Tomorrow -demo (2007)
Invisible (Bullroser 2008)
Living for Tomorrow -single (Bullroser 2008)
Light Up (2011)
Grieve No More (Rock’N’Growl 2018)

Kommentoi julkaisua