Ranskalaiselta The Dali Thundering Conceptilta uusi albumi huhtikuussa – maistiaisina musiikkivideo ”The Myth Of Happiness” -kappaleesta

Ranskalainen teknistä death metallia soittava The Dali Thundering Concept julkaisee uuden ”Savages” -albuminsa huhtikuun 13. päivä. Albumin julkaisusta vastaavat ja Thundering Production. Yhtye on julkaissut tulevalta albumilta löytyvän ”The Myth Of Happiness” -kappaleen ja sille komean musiikkivideon. Yhtye kommentoi uutta kappaletta seuraavasti:

”In The Myth of Happiness, an inhabitant of our time struggles with the goals the system demands
him to reach. He’s a respectable person that tries as hard as he can to be a productive member of
society but he’s never satisfied by his situation. He was told he was unique, he could become
whatever he dreamed to be, a star amongst the sheep flock but in the end, happiness is just another
disappointing product.”

”The Myth Of Happiness” -videon voit katsastaa tästä:

1. Ostrich Dynasty
2. The Myth of Happiness
3. Blessed with Boredom
4. Cassandra
5. There’s no calm before the storm
6. Ink
7. Flying with the shepherd
8. Demeter
9. Empty the void
10. Utopia
11. We build the past

Kommentoi julkaisua