Räppäri Eminem nähtiin klassisella Korn-musiikkivideolla ennen nousuaan tähteyteen

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 1.12.2021

Tarkkasilmäinen musiikkifani on bongannut mielenkiintoisen yksityiskohdan nu metal -jätti Kornin musiikkivideolta. Bändin menestyskappale ”Got The Lifen” musiikkivideolla nimittäin näkyy itse Marshall Mathers, joka tunnetaan paremmin Emineminä.

Vuonna 2014 bändin kitaristi James ”Munky” Shaffer muisteli tapahtumaa seuraavasti:

”Videomme ”Got the Life” kuvauksissa oli muutamia ekstranäyttelijöitä. Joku poika tuli luokseni ja antoi minulle demonsa. Olin tosi kännissä ja sekaisin. Hän sanoi: ”Hei, tsekkaa tämä, olen räppäri.’ Minä sanoin, että ’Olen vain kitaristi’. Kävi ilmi, että se poika, joka oli videollamme, oli Eminem. Hän oli ekstrana siinä videossa. Muistan hämärästi sen tapahtuneen.”

Eminem julkaisi ensimmäisen albuminsa ”Infiniten” vuonna 1996, ja sitä seurasi menestyksekäs ”The Slim Shady LP” vuonna 1999.

Luetuimmat

Uusimmat