Räppäri Machine Gun Kellyn ja Slipknotin välillä kinaa: ”Onneksi en ole viisikymppinen ruma maski päässäni lavalla”

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 21.9.2021

Machine Gun Kelly on yksi tämän hetken suosituimmista räppäreistä, joka yhdistää musiikissaan vaikutteita rockista ja pop punkista. Mutta ilmeisesti räppärin suosikkeihin ei lukeudu Iowalainen metalliyhtye Slipknot, sillä tuoreella keikallaan Riot Fest -tapahtumassa Machine Gun Kelly sivalsi kanssaan samaan aikaan toisella lavalla esiintyvää Slipknottia päin.

”Arvatkaa mitä? Onneksi en ole viisikymppinen ruma maski päässäni lavalla puhumassa paskaa”, räppäri sanoi.

Myöhemmin keikan aikana räppäri sanoi:

”Sytyttäkää valot. Haluan nähdä, ketkä päättivät olla täällä eikä kaikkien niiden vanhojen outojen naamioituneiden tyyppien kanssa.”

Syyt räppärin kommenttien takia saattavat liittyä siihen, että Machine Gun Kelly koitti saada Slipknotin Corey Taylorin osallistumaan ”Tickets To My Downfall” -albumilleen. Räppärin itsensä mukaan Taylorin panos oli kuitenkin ”surkea”.

”Corey teki säkeistön erääseen kappaleeseen Tickets to my downfall -albumilla, se oli vitun kamala, joten en käyttänyt sitä. Hän suuttui siitä ja puhui paskaa lehdelle samasta albumista, jolla hän oli melkein mukana. Teidän tarinanne ovat kaikki pielessä. Myöntäkää vain, että hän on katkera”, Kelly kirjoittaa Twitterissa.

Taylor itse vastasi Twiittiin julkaisten kuvan yksityiskeskustelusta feattaukseen liittyen.

”En pidä siitä, että ihmiset puhuvat yksityisasioistaan kuin lapset. Joten sanon vain tämän: En osallistunut kappaleeseen, koska en pidä siitä, että ihmiset yrittävät ’kirjoittaa’ puolestani. Sanoin heille EI”, Taylor kertoo Twiitissään.