OutoKuva Bloodred Hourglass

Raskaan musiikin ykkösnimi Bloodred Hourglass julkaisee diginä kolme bonusbiisiä menestyslevyltään

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 8.12.2023

Bloodred Hourglass on kerännyt lokakuussa julkaistulla ”How’s the Heart?” -levyllä lukuisia ylistäviä levyarvioita ja kartuttanut kuulijakuntaa uransa mittavimmalla kotimaan kiertueella. Pitkäsoiton CD- ja vinyyliversioilla biisilistaa täydensivät kolme kappaletta, jotka bändi julkaisee faniensa iloksi myös digitaalisessa muodossa: ”Only When I’m Breathing”, ”Hennessy” ja ”Twin Flame” ovat nyt kuunneltavissa kaikissa suoratoistopalveluissa.

Kolmikosta kärkibiisiksi nostettu ”Only When I’m Breathing” on mukaansatempaava osoitus yhtyeen monipuolisuudesta. Kappaleen säveltänyt kitaristi Lauri Silvonen kertoo biisistä seuraavaa:

”Only When I’m Breathing kertoo sisusta, päättäväisyydestä ja toivosta haasteiden ja vaikeuksien edessä. Viestiä alleviivaa iskevä ja suoraviivainen, jopa punk-henkinen instrumentaalipuoli, joka kasvaa suureellisiin mittasuhteisiin loppupuolen melodisen kitaroinnin myötä. ’This heart, still there, I can feel it beating!’”

Only When I’m Breathingistä” on julkaistu myös tyylikäs lyriikkavideo ja voit katsoa sen tästä:

Bloodred Hourglass on kiertänyt Suomea mittavalla albumikiertueellaan ja päättää tämän vuoden konsertit viikonlopun aikana – yhtyeen voi nähdä vielä ikärajattomalla keikalla tänään Helsingissä tai huomenna Itämeren tuolla puolen Tallinnassa. Bändi jatkaa keikkailua heti ensi vuoden puolella tammikuussa, sekä yhtye tullaan näkemään myös keväällä ja kesällä festareilla, joista ensimmäisiä varmistuksia on jo julkaistu. Näihin jo julkistettuihin lukeutuu muun muassa Tuska Festival, joka järjestetään kesällä Helsingissä.

Bloodred Hourglass live:

8.12.23 Helsinki, Tiivistämö (S) + Surgent (EE)
9.12.23 Tallinn, Paavli Kultuurivabrik + Surgent (EE), Horror Dance Squad (EE)
20.1.24 Kauhajoki, Wanha Mestari
10.2.24 Oulu, Kantakrouvi
5.-6.4.24 Kempele, Z-Rock
31.5.24 Pilsen, Metalfest Open Air (CZ)
28.-30.6.24 Helsinki, Tuska Festival

Bloodred Hourglass on:

Jaredi Koukonen – laulu
Jarkko Hyvönen – rummut
Jose Moilanen – basso
Lauri Silvonen – kitara
Joni Lahdenkauppi – kitara
Eero Silvonen – kitara

Luetuimmat

Uusimmat