Raskaan rockin ja heavy metalin pioneeri Blue Öyster Cult heinäkuussa The Circukseen

Conor Maynard at the iHeartRadio Theatre - 1/8/2013

Hardrockin ja heavyn legendaarinen pioneeriyhtye Blue Öyster Cult saapuu heinäkuun lopulla Helsinkiin. ”(Don’t Fear) The Reaper” -hitistään parhaiten tunnettu yhdysvaltalaisbändi konsertoi The Circus -klubilla sunnuntaina 7. elokuuta. Tapahtuman liput tulevat myyntiin Ticketmasterissa perjantaina 27. toukokuuta klo 9.00.

Jo vuonna 1967 perustettu Blue Öyster Cult on yksi ensimmäisiä laajempaan suosioon nousseita raskaan musiikin yhtyeitä, ja bändin tuotanto sisältää pääosin hardrockia ja heavymetallia proge- ja AOR-vaikutteilla. Uransa aikana 14 studioalbumia julkaissut Blue Öyster Cult muistetaan erityisesti vuoden 1976 ”Agents of Fortune” -albumilta löytyneestä ”(Don’t Fear) The Reaper” -kappaleesta. Bändin muita hittejä ovat esimerkiksi ”Burnin’ For You”, ”Godzilla” ja ”Cities on Flame with Rock and Roll”.

Uransa aikana yli 20 miljoonaa albumia myynyt sekä useita kulta- ja platina-levyjä saanut Blue Öyster Cult on myös toiminut merkittävänä esikuvana lukemattomille yhtyeille Metallicasta HIMiin.

LIPUT:
Myyntiin Ticketmasterissa pe 27.5.2016 klo 9.00
– ennakkoon alk. 50,50 EUR
– ovelta 51 EUR

www.blueoystercult.com
www.facebook.com/blueoystercult
www.thecircus.fi
www.fullsteam.fi

Kommentoi julkaisua