Raskaita ja synkkiä sävelmiä tarjoilevan The Psycho Seasonin debyyttialbumi Kaaoszinen ensisoitossa

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 8.12.2017

Grungea ja metallia musiikissaan yhdistävä oululainen rock-yhtye The Psycho Season julkaisee joulukuun 15. päivä uuden levynsä, joka kantaa nimeä ”These Paths Lead Us Where We Started From”.

”These Paths Lead Us Where We Started From” on synkkä, raskas ja melodinen albumi, joka on täynnä kieroja riffejä ja toivontäyteistä tulkintaa. Levy sähköistää kuulijan monisävyisellä kappalemateriaalilla. Kaaoszine yhteistyössä Dark Art Conspiracyn kanssa tarjoaa nyt lukijoilleen mahdollisuuden kuunnella The Psycho Seasonin debyytin kokonaisuudessaan ja voit kuunnella albumin tästä:

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Nykyajan kaoottisessa ja epätasa-arvoisessa maailmassa ihmiset kokevat ulkopuolisuutta ja yrittävät löytää merkitystä elämälleen. Albumi on syntynyt näistä tuntemuksista”, kertoo yhtyeen laulaja Jukka
Ruottinen.

Levy on äänitetty toukokuun ja lokakuun välisenä aikana analogisin menetelmin Soundmix-studiolla, joka on yksi kotimaamme pitkäaikaisimmista studioista. Levyn äänityksestä, miksaamisesta ja masteroinnista vastasi Mika Pohjola ja levyn graafisen asun on luonut Mirva Lukkari. Levy julkaistaan digitaalisena (Spotify, iTunes jne.) sekä fyysisenä kappaleena omakustanteisesti.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy