Raskaita löylyjä: Stam1na lanseerasi oman kiukaan

Metalliyhtye Stam1na lanseeraa yhdessä lemiläisen kiuasvalmistaja Misan kanssa oman, Stam1na-logoa kantavan HEV1-puukiukaan.

”Heti kun yhtyeemme sai mahdollisuuden omaan kiukaaseen, roihahdimme ajatuksesta liekkeihin. Musiikissamme ja saunomisessa yhdistyy niin hiki, tuli, metalli, kuin myös raskas rock. Misa on todellisen saunametallin takoja!” – Stam1na

Misan uusi HEV1-puukiuas valmistetaan nimensä mukaisesti todella raskaaseen sarjaan, joka kestää kovaakin kulutusta ja saunomista. Tuote valmistetaan ensiluokkaisista kotimaisista raaka-aineista käsityönä Lemin kunnassa Etelä-Karjalassa, kiuas on CE-merkitty ja sillä on Avainlippu-merkki.

”Tämän HEV1-kiukaan syntyyn vaikutti osaltaan kotikuntamme Lemin ’Capital of Metal’ -titteli. Kiuas on muotoilultaan hyvin selkeälinjainen, vahvoilla yksityiskohdilla täydennetty. Rakenteen osalta se on tehty kestäväksi. Stam1nan kanssa meillä löytyi monia yhdistäviä tekijöitä, ja olemme iloisia tästä yhteistyöstä. Stam1nan mukana kiukaaseen tulivat omat mausteensa, jotka ovat vuoden 2020 mallissa näyttävästi esillä”, kertoo kiukaan suunnitellut Misan tuotantopäällikkö Sami Sinkko.

Materiaalit ovat 50 % paksummat kuin Misan normaaleissa puukiukaissa, kiukaaseen mahtuu yli 200 kilogrammaa kiviä, ja sitä voi käyttää saunoihin aina 25 kuutioon saakka.

”Uusi HEV1-kiuas täydentää tuotevalikoimaamme suuren kivimäärän kiukaissa ja erottuu ominaisuuksillaan. Kiuas soveltuu yleisempiin kotisaunojen kokoihin ja tarjoaa saunojille miellyttäviä löylyjä sekä silmäniloa”, Sinkko jatkaa.

Rajoitettu erä Misan puulämmitteistä Stam1na HEV1 -kiuasta on myynnissä 1.2.-31.12.2020 Misa-jälleenmyyjillä kautta maan.

Kommentoi julkaisua