Raskasta Joulua -kiertue järjestetään myös tänä vuonna

Viime vuonna 15-vuotisjuhlaansa viettänyt Raskasta Joulua -kiertue vierailee tänä syksynä kaikkiaan yhdeksässä suomalaiskaupungissa. Oulusta marraskuun lopussa starttaavan ja Hartwall Arenalle 19.12. päättyvän kiertueen tähtinä kuullaan mm. Marko Hietalaa, Noora Louhimoa ja Antti Railiota. Kiertue järjestetään koronaturvallisuus huomioiden. Lipunmyynti alkaa keskiviikkona 28.10. klo 9.00.

Vuosi vuodelta suosionsa säilyttänyt Raskasta Joulua -kiertue päästään järjestämään myös tänä syksynä. Tänä vuonna kotimaisten huippusolistien kanssa toteutettava kiertue käynnistyy Oulusta perjantaina marraskuun 27. päivä ja huipentuu Helsingin Hartwall Arenalle lauantaina 19. joulukuuta. Oulun ja Helsingin lisäksi raskaalla kädellä sovitetuista joululauluista päästään tänä vuonna nauttimaan myös Porissa, Vaasassa, Turussa, Kuopiossa, Seinäjoella, Tampereella ja Jyväskylässä.

Raskasta Joulua -konserteissa kuullaan tänä vuonna Suomen parhaita metallimusiikin tulkitsijoita. Mukana ovat sekä ensimmäistä kertaa Rakasta Joulua -kiertueella nähtävä Battle Beast -solisti Noora Louhimo että jo aiemminkin rokkaavia joululauluja tulkinneet Kimmo Blom, Marko Hietala, Ilja Jalkanen, JP Leppäluoto, Antony Parviainen, Antti Railio, Pasi Rantanen, Tommi ’Tuple’ Salmela ja Ville Tuomi. Tuttuun tapaan solisteja säestää Raskasta Joulua -konseptin kehittäneen Erkka Korhosen johtama Raskasta Joulua -bändi. Kiertueen lipunmyynti alkaa Lippu.fissä ja Ticketmasterissa keskiviikkona 28.10.2020 klo 9.00.

Koko kiertue toteutetaan koronaturvallisuus huomioon ottaen. Konserttipaikkojen yleisökapasiteettia on alennettu, ja yleisön saapumiseen ja poistumiseen on varattu runsaasti aikaa. Konserttipaikoilla on saatavilla käsidesiä ja kasvomaskien käyttöä suositellaan. Konsertit toteutetaan Suomen valtioneuvoston ja AVIn ohjeita tarkasti noudattaen.

RASKASTA JOULUA 2020

Pe 27.11.2020 Teatria, Oulu (Noora Louhimo, Antony Parviainen, Pasi Rantanen ja JP Leppäluoto)

La 28.11.2020 Isomäki Areena, Pori (Noora Louhimo, Antony Parviainen, Pasi Rantanen ja JP Leppäluoto)

Pe 4.12.2020 Vaasan Sähköareena, Vaasa (Noora Louhimo, Antti Railio, JP Leppäluoto ja Pasi Rantanen)

La 5.12.2020 Logomo, Turku (Antti Railio, JP Leppäluoto, Kimmo Blom ja Pasi Rantanen)

Pe 11.12.2020 Niiralan monttu, Kuopio (Marko Hietala, Antony Parviainen, Tuple Salmela ja Ville Tuomi)

La 12.12.2020 Seinäjoki Areena, Seinäjoki (Marko Hietala, Antti Railio, Tuple Salmela ja Ville Tuomi)

Su 13.12.2020 Tampere-talo, Tampere (Marko Hietala, Noora Louhimo, Antti Railio ja Ville Tuomi)

Pe18.12.2020 Paviljonki, Wilhelm-Sali, Jyväskylä (Marko Hietala, Antony Parviainen, Ilja Jalkanen ja Kimmo Blom)

La 19.12.2020 Hartwall Arena Helsinki (kaikki solistit)

Liput alkaen 44,90e (sis. kulut). Ticketmaster ja Lippu fi. Myynti alkaa 28.10.2020 klo 9.00.

www.raskastajoulua.com

www.facebook.com/raskastajoulua

#raskastajoulua