Raskasta Joulua -kiertue Kouvolaan joulukuussa

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 13.11.2020

Viime vuonna 15-vuotisjuhlaansa viettänyt Raskasta Joulua -kiertue laajenee kovasta kysynnästä johtuen. Jo aiemmin julkistettujen konserttien lisäksi kiertue pysähtyy nyt myös Kouvolan Lumon Areenalla torstaina 17. joulukuuta. Konsertin lipunmyynti alkaa tänään klo 12.00.

Kouvolassa raskaalla kädellä sovitettuja joululauluja tulkitsevat ensimmäistä kertaa Rakasta Joulua -kiertueella nähtävä Battle Beast -solisti Noora Louhimo että jo aiemminkin rokkaavia joululauluja tulkinneet Kimmo Blom, Ilja Jalkanen ja Antony Parviainen. Tuttuun tapaan solisteja säestää Raskasta Joulua –konseptin kehittäneen Erkka Korhosen johtama Raskasta Joulua -bändi. Lokakuun lopussa julkistetun Raskasta Joulua- kiertueen konserteista on myyty loppuun jo Tampere-talon iltakeikka sekä kiertueen päättävän Hartwall Arenan iltakeikka. Kaiken kaikkiaan kiertue vierailee kahdellatoista suomalaispaikkakunnalla.

Koko kiertue toteutetaan koronaturvallisuus huomioon ottaen. Konserttipaikkojen yleisökapasiteettia on alennettu ja yleisön saapumiseen ja poistumiseen on varattu runsaasti aikaa. Konserttipaikoilla on saatavilla käsidesiä ja kasvomaskien käyttöä suositellaan. Konsertit toteutetaan Suomen valtioneuvoston ja AVIn ohjeita tarkasti noudattaen.

RASKASTA JOULUA 2020
To 17.12. 2020 Kouvola Lumon Areena

Noora Louhimo, Antony Parviainen, Kimmo Blom, Ilja Jalkanen

Liput alkaen 44,90 € (sis. kulut). Ticketmaster.

www.raskastajoulua.com

www.facebook.com/raskastajoulua

#raskastajoulua