Raskasta Joulua –kiertueen huipentavan risteilyn ohjelma on julkaistu

Raskasta Joulua 2017

Tänä vuonna Raskasta Joulua –kiertue huipentuu kaksipäiväiseen risteilyyyn, joka täyttyy kokonaan Raskasta Joulua –ohjelmasta. Konsertin solisteina raskaita joululauja tulkitsevat Nightwish-kiireiltään harvakseltaan Suomessa nähtävä Marco Hietala, Suburban Triben ja Kyyrian solistina toiminut Ville Tuomi, Tarot-yhtyeestä tuttu Tommi ’Tuple’ Salmela ja Thunderstone-yhtyeen solisti Pasi Rantanen. Päätöskonsertin lisäksi juhlapaikkana toimii Helsingistä 20.12. lähtevä Silja Europa

Jo neljättätoista kertaa järjestettävä Raskasta Joulua –kiertue sisältää tänä vuonna liki kolmekymmentä keikkaa, joille on myyty yhteensä jo yli 40 000 lippua. Kiertue huipentuu Silja Europan kaksipäiväiseen Raskasta Joulua -risteilyyn, jonka ohjelma on nyt julkaistu.

Helsingistä Tallinnaan joulukuun 20. päivä suuntaavaa risteily on pullollaan Raskasta Joulua -ohjelmaa. Marco Hietalan, Ville Tuomen, Tommi ’Tuple’ Salmelan ja Pasi Rantasen tähdittämän loppukonsertin lisäksi laivalla esiintyvät huippuluokan bilebändi Rock n’ Sensation solisteinaan Mikko Herranen ja Ilari Hämäläinen, loistavasta livemeiningistä tunnettu rocktrio Melrose, Jani Koskinen –duo ja vaaralliseksi luonnehdittu nahkahevitrio Tyrantti. Laivan disco virittyy Raskasta joulua –henkeen dj Jussi 69:n tahdissa. Risteily tarjoaa myös solisteille ja muusikoille tilaisuuden juhlistaa kiertueen päätöstä yhdessä risteily-yleisön kanssa. Ja koska jouluna pitää myös hieman hullutella, järjestetään laivalla myös tontun piilotus, jossa on luvassa hienoja palkintoja. Juhlatunnelman viimeistelee risteilyn isäntänä toimiva rockin monitoimimies Jone Nikula., joka tulee vetämään RJ-aiheisen tietovisan.

Jo neljättätoista kertaa järjestettävä Raskasta joulua –kiertue on vakiinnuttanut paikkansa koko kansan uutena jouluperinteenä. Konsepti sai alkunsa kitaristi Erkka Korhosen ideasta ja ensimmäiset Raskasta joulua –keikat soitettiin vuonna 2005. Vuosi vuodelta suositummaksi nousseen kiertueen solisteina on nähty tunnettuja koti- ja ulkomaisia metalli- ja rocklaulajia esittämässä joululauluja raskaasti sovitettuina versioina. Massiiviseen joulu-show’hun kuuluu isoja screenejä ja näyttävä valoshow. Vuonna 2017 kiertueelle myytiin yli 60 000 lippuja ja konsertin tv-taltiointi tavoitti joulun aikaan yli miljoona ihmistä.

RASKASTA JOULUA –RISTEILY
SILJA EUROPA
Torstai 20.12. 2018 lähtö klo 18.30 Helsingin Länsiterminaalista
Perjantai 21.12.2018 klo 8.00 – 12.10 mahdollisuus maissa käyntiin Tallinnassa.
Perjantai 21.12. klo 12:30 lähtö Tallinnasta
Perjantai 21.12. klo 16.00 Tulo Helsinkiin.

Liput:
Risteilyn liput ovat myynnissä osoitteessa www.matkavekka.fi/raskastajoulua Hinnat alkaen 39€/henkilö C4 hytissä.

RASKASTA JOULUA –KIERTUE

Katso kiertueen kaikki päivämäärät ja paikkakunnat solisteineen täältä.

www.raskastajoulua.com
www.facebook.com/raskastajoulua
#raskastajoulua

Kommentit