Rat Boogie julkaisi ensimmäisen singlen ja musiikkivideon tulevalta albumiltaan

Promokuva: Iivari Aikio

Rat Boogie on kokeneiden pohjoisen poikien trio, joka pistää sekoittimeen nipun makoisia vaikutteita ja valmistaa niistä napakan ja originaalin rock’n roll-kokonaisuuden. Oululaisyhtyeen ytimessä kuplii orgaanisesti virtaava livesoitto, jota soljuvat melodiat lennättävät ärhäkästi eteenpäin.

Mm. EBPSATRFM:sta, The Blaster Masterista ja Laid Back Towniesista tutut kehäketut raivaavat rennolla ranteella reittejään rock’n rollin ytimessä turhia kliseitä ja genrerajoja väistellen, laulujen aihepiirien ulottuessa ylipuheliaista kanssaihmisistä onnettomaan maailmantilaan, zeniläisistä tiivistyksistä kulttuurin ruohonjuuritason tekijöiden ylistykseen. Mutta kuka kumma on David Bow?

2018 julkaistu ”Noise devotion” -EP saa jatkoa 14.8.2020 julkaistavasta ”Bad Gravity”-pitkäsoitosta, joka tallennettiin ja miksattiin Oulussa Mielilevyt-studiolla. Albumin julkaisusta vastaa jyväskyläläinen Secret Entertainment.

Albumin ensimmäisen singlen ”Wonderboy” musiikkivideo on nähtävissä tästä:


Bändi kommentoi:

”’Wonderboy’, Rat Boogien avaussingle ’Bad Gravity’ -albumilta on rohkaisulaulu kulman kuppilan esiintyjälle, jamien järkkääjälle, pikkufestarin tähdelle, joka tekee juttuaan aina vaan, vaikka yleisö on pieni ja listasijoitukset jäävät haaveeksi. Sinnikkäät sankarit pitävät porukan hyvällä mielellä ja jaksavat tarjota uutta näkökulmaa musiikin muodossa vaikeuksista huolimatta. Turn your light on wonderboy!”

Kappalelista:
01. The Unbearables
02. Wonderboy
03. Go down (wayward sun)
04. David Bow
05. Another day, another night
06. Downriver
07. Some kind of light
08. Unhappy world
09. Dance the night away
10. Cold sun
11. Lost without trace
12. Perfect life (alone)

Kokoonpano:
Mika Palosaari – Laulu & kitara
Mika Säkkinen – Basso & laulu
Pasi Aikio – Rummut

https://www.facebook.com/Rat-Boogie-155701891127264
https://ratboogie.bandcamp.com

Kommentoi julkaisua