Räväkkää naisrockia: Barbe-Q-Barbiesin uusi kappale kuunneltavissa

Helsinkiläinen rock-yhtye Barbe-Q-Barbies julkaisee tauon jälkeen ensimmäisen digisinglen uuden kitaristin (Heidi Meri) kanssa 27.4.2018. Kappaleen ovat tuottaneet ja äänittäneet Joel Attila ja Jukka Puurula, Magnusborgin studioilla Porvoossa. Ennen varsinaista julkaisua yhtye julkaisee uuden muusiikkivideon kappaleesta ”Innocent” 25.4.2018. Videon on ohjannut ja tuottanut Juha Hanhinen (John La Hanhi Productions).

Aiemmista julkaisuista poiketen Barbit julkaisevat kappaleen omakustanteena. Likimain 15 vuoden kokemus on tuonut itsevarmuutta ottaa langat omiin käsiin.
Julkaisu ei ole jäämässä ainoaksi, sillä yhtye valmistelee uutta kokopitkää kesän ja alkusyksyn aikana. Uusien kappaleiden tekemisen lomassa yhtye palaa keikkalavoille vuoden hiljaiselon jälkeen rytinällä.

4.5. Barbe-Q-Barbies lämmittelevät ranteitaan Kallion Bar Lepakkomiehessä
8.5 -13.5. Yhtye on tiiviillä minirundilla Espanjassa
16.5. Barbe-Q-Barbies avaa illan loppuunmyydylle Skid Row:lle Virgin Oilissa.

Juhannuksena yhtye nähdään keikoilla mm. Nummirockissa.

Barbe-Q-Barbies on viisihenkinen naisista koostuva rock-yhtye, joka on saavuttanut yleisönsä suosion anteeksiantamattomalla asenteella ja vuosien kokemuksella. Musiikissa näkyvät ja kuuluvat rockin suurimmat vaikuttajat, kuten AC/DC ja Motörhead, mutta monivivahteisempaa väriä musiikkiin tulee kaikkien soittajien henkilökohtaisista vaikutteista.

Kommentoi julkaisua