Räväkkää rokkia perjantaihin: Temple Ballsin uusi lyriikkavideo Kaaoszinen ensinäytössä

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 27.10.2017

Oululaisen hard rock -yhtye Temple Ballsin ura on mukavassa nosteessa. Yhtye kiertää parhaillaan Suomea Battle Beastin kanssa. Seuraavaksi on vuorossa matka Tokioon marraskuun alussa.

Temple Balls nauhoitti hiljattain uuden kappaleen nimeltä ”Leap of Faith” yhteistyössä ruotsalaisen Tobias Lindellin kanssa. Kappaleesta on nyt julkaistu lyriikkavideo, jonka voit katsoa Kaaoszinen ensinäytön kautta.

Yhtyeen laulaja Arde Teronen on kommentoinut uutta kappaletta seuraavasti:

”Leap Of Faith on meidän aikaisempaan tuotantoon verrattuna vähän raskaampaa matskua. Kai siinä on syynä se, että syksy tulee ja mieli mustuu. Se kertoo tarinan jäbästä, jonka elämältä romahtaa pohja ja uuden suunnan etsiminen tuntuu todella haastavalta. Video on perinteinen lyriikkavideo, johon haettiin hieman synkempää tunnelmaa. Videon on ohjannut nuori talentti Jussi Liikala, jonka kädenjälkeä näkee myös parilla aikaisemmallakin videolla.

Vaikka biisi on askel raskaampaan suuntaan siinä on kuultavissa kuitenkin meidän musan tutut elementit.

Uuden sinkun ja videon julkaisun lisäksi syksy on ollut muutenkin tapahtumarikas. Ollaan oltu rundilla Battle Beastin kanssa ja lähes jokainen mökki on ollut loppuunmyyty. Sen lisäksi lähdetään alle kahden viikon päästä heittämään keikka Tokioon Loud And Metal Mania – tapahtumaan ja saatiinkin just kuulla, että senkin liput viedään käsistä. Japanista palattuamme lähdetään viiden keikan headline-rundille Ukrainaan.

Terveiset Kaaoszinen lukijoille!!”