RÄYH! Uuden levyn julkaiseva Hevisaurus opettaa lapsia bändisoiton saloihin

Nyt kuuluu upeita uutisia Velhovuorelta! Jurahevin kuninkaat Herra , Milli Pilli, Komppi Momppi, Riffi Raffi ja Muffi Puffi eli lasten suosikkiyhtye Hevisaurus on saanut valmiiksi upouuden ”Bändikouluun!”-nimisen levynsä. Levyn ensimmäiseksi singleksi valikoitui nimibiisi ”Bändikouluun!”, ja se julkaistaan tänään. Kuuntele kappale tästä:

”Bändikouluun!”-albumia pohjustetaan myös viidellä A-lehtien kanssa yhteistyössä toteutetulla opetusvideolla, joilla jokainen Hevisaurus-yhtyeen jäsen opettaa lapsia oman instrumenttinsa hallintaan. Näistä ensimmäinen, Herra Hevisauruksen lauluvideo, julkaistiin tänään, ja se on nähtävissä tästä:

”Bändikouluun!” on Hevisauruksen jo kymmenen vuotta sitten alkaneen levytysuran kahdeksas studioalbumi, ja se sisältää yhtyeen uran sadannen levytetyn kappaleen. Juhlan kunniaksi Herra Hevisaurus ja kumppanit pyysivät kaikki parhaat muusikkokaverinsa mukaan levyn päättävälle ”100”-nimiselle biisille. Mukana on kitaristeja, kosketinsoittajia ja laulajia, ja oman taidonnäytteensä antavat muun muassa Noora Louhimo / Battle Beast, Teemu Mäntysaari (Wintersun, Smackbound), Timo Kotipelto / Stratovarius, Jens Johansson (Stratovarius, Rainbow), Daniel Freyberg (Children of Bodom), Marco Hietala / Nightwish, Kiko Loureiro (Megadeth), Anton Kabanen (Beast In Black) ja Matias Kupiainen (Stratovarius).

Hevisaurus nähdään loppuvuodesta myös Suomen Suurin Lastenfestari -kiertueella yhdessä ystäviensä Kikattavan Kakkiaisen ja Ti-Ti Nallen kanssa. Kiertue sisältää seitsemän paikkakuntaa eri puolilla Suomea, ja se starttaa 30. marraskuuta Turun Logomosta, jonka jälkeen kiertue suuntaa Poriin, Kempeleelle, Espooseen, Jyväskylään, Kuopioon ja Tampereelle.

SUOMEN SUURIN LASTENFESTIVAALI

LA 30.11.2019 Turku, Logomo
SU 01.12.2019 Pori, Urheilutalo
LA 07.12.2019 Kempele, Zemppi Areena
LA 14.12.2019 Espoo, Metro Areena
SU 15.12.2019 Jyväskylä, Paviljonki
LA 21.12.2019 Kuopio, Musiikkikeskus
SU 22.12.2019 Tampere, Tampere-talo

Liput 29 € (sis palvelupalkkio).
Perhelippu 95 € / 4 henk. (sis palvelupalkkio)
Isommille perheille: Perhelippu: 95 € /4 henk + 23,75 seuraavat perheeseen kuuluvat (sis palvelupalkkio)

Lisätietoja osoitteesta: www.suomensuurinlastenfestivaali.com

Neljän dinosauruksen ja lohikäärmeen muodostama koko perheen suosikkiyhtye Hevisaurus syntyi vuonna 2009 ajatuksesta tehdä laadukasta hevimusiikkia lapsille ja lapsenmielisille. Räyhäkäs juraheviyhtye on julkaissut kahdeksan studioalbumia ja palkittu kaksi kertaa parhaan lastenmusiikkilevyn Emmalla. Kolme kahdeksasta Hevisauruksen albumeista on yltänyt kultarajoille, kaksi myynyt platinaa ja vuoden 2009 ”Jurahevin kuninkaat” -esikoisalbumi myi jo ensimmäisenä vuotenaan tuplaplatinaa.

”Bändikouluun!”-albumin biisilista
(Julkaisu 25.10.2019)

1. Bändikouluun!
2. Poro soitti taikarumpua
3. Pianon kannen
4. Monster-auto
5. He-Sa-Mu-Ko-Mi-Ri-POM!
6. Ukko ja kookosbanjo
7. Bäng Bäng!
8. Ystävyys on ikuista
9. Roinavuoren Rotta
10. 100

Ennakkotilaa ”Bändikouluun!”-albumi:
Backstage Rockshop: https://www.backstagerockshop.com/products/hevisaurus-bandikouluun-cd
LevykauppaÄx: http://äx.fi/P650743

www.instagram.com/suomensuurinlastenfestivaali
www.facebook.com/Hevisaurus
www.instagram.com/hevisaurusofficial

Kommentoi julkaisua