Reckless Love mukana HBO Maxin amerikkalaisessa menestyssarjassa Peacemaker

Kirjoittanut Niko Kuusela - 4.2.2022

Tällä hetkellä maailman striimatuimmaksi sarjaksi noussut James Gunnin (The Suicide Squad) käsikirjoittama ”Peacemaker” yllättää jälleen sarjan fanit suomalaisella musiikkivalinnalla. 3.2. klo 10.00 Suomen aikaa HBO Max -suoratoistopalveluun ilmestyneessä kuudennessa jaksossa ”Murn After Reading” kuullaan Reckless Loven vuonna 2016 julkaisema kappale ”Monster”.

”Kun noin vuosi sitten kuulimme James Gunnin valinneen Monster -biisimme hänen luomansa Peacemaker -sarjan soundtrackille, oli fiilis aivan uskomaton. Sopimuksen tekohetkellä ei kenelläkään tietenkään ollut tietoa kuinka suuresta asiasta lopulta onkaan kyse, mutta jo se pelkkä mahdollisuus, että originaali kappaleemme soisi ison Hollywood -sarjan jaksossa, sai aikaan innostuneet ylävitoset. Nyt kun sarja on alkanut ja noussut HBO Maxin katsotuimmaksi ja tällä hetkellä maailman striimatuimmaksi sarjaksi, on fiilis luonnollisesti vielä korkeammalla. Kirsikkana kakussa, hyvää tunnelmaa parantamassa, on tietysti ohjaajan itsensä hehkutus. Tämä on tietysti viimekädessä vain yksi askel uralla, mutta tosi hieno sellainen. Raksi seinään -osastoa. Tämä on niitä bucket list -hommia”

Olli Herman

Kansainvälistäkin suosiota saavuttanut kotimainen rockyhtye Reckless Love julkaisee uuden albumin peräti kuuden vuoden tauon jälkeen. Yhtyeen viides albumi ”Turborider” julkaistaan 25. helmikuuta saksalaisen AFM Recordsin kautta.

Tulevalta albumilta on julkaistu jo kolme singleä, ”Outrun”, ”Eyes Of A Maniac”, sekä tuoreimpana albumin nimiraita ”Turborider”. Kyseiseen kappaleeseen julkaistiin maanantaina musiikkivideo, jonka on ohjannut Pete Voutilainen.

”Pete Voutilaisen ohjaaman ’Turborider’ -musavideon visuaalinen maailma on kuin suoraan ajasta, jolloin kuvaputkitelkkarit, Nintendot, vektorigrafiikka ja VHS-nauhurit olivat kuuminta hottia. Ihmisillä oli isot olkatoppaukset ja neonväreihin pukeutumiselle oli ainoana vaihtoehtona pastellin sävyt. Nykymaailman vinkkelistä katsottuna kaikki vaikuttikin tuolloin niin paljon hullummalta ja hauskemmalta kuin mikään milloinkaan ennen sitä tai sen jälkeen. ’Turborider’ -musavideo on kaikkea tuota, mutta tuotuna tähän päivään ja vuoteen 2022. Kaikki se kasarin mielettömyys ja hulluus on tässä paketissa turboahdettuna. ’Turborider’ kääntää mittarit vähintään yhteentoista”

Olli Herman

Vakavamman vaihteen päälle kytkenyt Reckless Love ammentaa seuraavan albuminsa kappaleisiin vaikutteita mm. 80-luvun pelimaailmoista. ”Soundeissa keskiössä ovat 80-lukulainen tematiikka ja moderni tummanpuhuva synthwave-maailma, ja sukelsimmekin syvälle kyseisen aikakauden pelimaailmoihin ja genren leffatunnelmiin”

Olli Herman

Luetuimmat

Uusimmat