Remains of Destruction julkaisi uuden singlen nimeltään ”Mastermind”

Kirjoittanut Niko Kuusela - 3.10.2021
Kuva: Leo Aalto / Lauri A Hiitek T:m

Kotimainen power metal- yhtye Remains of Destruction on julkaissut 24.9. perjantaina kolmannen singlen nimeltään ”Mastermind”. Kappaleen tuottamisesta ja sanoituksista vastaa yhtyeen nokkamies Jesse Yrjölä, biisin on säveltänyt Remains of Destruction ja miksauksesta vastaa Venetsuelan lahja musiikintuotannolle, Felipe Grüber.

Viime vuonna alkunsa saaneen yhtyeen uusin kappale esittelee yhtyeen mahtipontisempaa sekä raskaampaa puolta ja yhtye näyttäytyy uuden singlen myötä monivivahteisempana kuin aiemmin.

Yhtyeen riveissä on kuluneen vuoden aikana käyty läpi muutoksia, kun basson varressa toiminut Aapo Salo jäi pois vahvuudesta ja näin ollen basson hoitaa jatkossa laulajan paikalla toimiva Jesse Yrjölä. Lisäksi Saalas Ruokangas (Blackment) on liittynyt yhtyeeseen hoitamaan toisen kitaristin tonttia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Yhtye kommentoi kappaletta seuraavasti:

”Sehän on aika geneerinen kerronta maailman tilasta, ehkä kuitenkin enemmän se kuvastaa meidän tarinan kerrontaa ”varjojen maailman” tilanteesta rinnastettuna todelliseen pandemiaan. Se on ehkä myös ajatus mistä tahansa pahasta, esimerkiksi yltäkylläisyydestä,  mikä oli monelle meistä normaalia arkea, ja ne tunteet jotka meissä herää, kun se otetaan meiltä yhtäkkiä pois.”

Kokoonpano:
Jesse Yrjölä – laulu, basso
Timo Pelkonen – kitara
Saalas Ruokangas – kitara
Janne Ollikainen – rummut

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy