Remu tulee taas! Remu plays Hurriganes ja The Backstabbers esiintyvät lauantaina Konepaja-salissa

Kirjoittanut Hilkka Aarela - 9.10.2019

 

Remu yhtyeineen nousee pian Konepaja-salin lavalle. Kuva: Leif Väre

Suomalaisen rock ’n’ rollin kummisetä, 71-vuotias rokkivaari Remu Aaltonen yhtyeineen on jälleen aktivoitunut ja nousee hiljattain avatun Konepaja-salin lavalle Helsingissä tulevana lauantaina 12. lokakuuta.

Kaupallinen yhteistyö

Vinyylien suosio kasvaa kasvamistaan - Backstage Rock Shop tuo myyntiin kiinnostavia harvinaisuuksia ja uudelleenjulkaisuja →

Remu Plays Hurriganes -iskuryhmässä soittavat rumpali-laulusolisti Remun lisäksi kitaristi Juho Pitkänen, basisti Hannu Sormunen ja rumpali Kari Välimäki. Kokoonpano palasi jo viime keväänä pitkän tauon jälkeen takaisin estradeille, mutta Remua lainaten ”yhtye keikkailee vain hyvin harvakseen ja valikoiden”.

”Veri vetää tien päälle! Ei mitään rundeja enää, eikä välttämättä edes pitkiä viikonloppurypistyksiä, mutta jokunen keikka jossain, jos pyydetään. Hyvien jätkien kanssa. Ettei tatsi ihan kokonaan katoa”, Remu kertoo konsertin tiedotteessa.

Konepaja-salissa lauantai-illan avaa helsinkiläisyhtye The Backstabbers. 
Kuvauksen mukaan The Backstabbers tuuttaa bensankatkuista katurokkia tuhatta ja sataa. Vuonna 2013 perustettu trio on paahtanut lähes kolmesataa keikkaa (Suomi, Venäjä, Latvia) ja julkaissut kolme EP:tä, joista viimeisin on ilmestynyt myös vinyylinä.

Yhtyeen uusin ”Borderline / (Got No) Control”  -nimeä kantava 7-tuumainen vinyylisinkku julkaistiin aikaisemmin tänä vuonna. Spotifyssä single on kerännyt jo yli 150 000 kuuntelukertaa. Tällä hetkellä The Backstabbers valmistelee omien sanojensa mukaan kasaan kaikkien aikojen debyyttialbumia. Kolmihenkisen yhtyeen muodostavat laulaja-kitaristi Jesperi Mommo, basisti Roope Tapio ja rumpali Joni Järlström.

Lauantai-illan konserttiin on edelleen lippuja saatavilla hintaan 28,50 € kpl Tiketistä ja Lippupisteestä.

Remu plays Hurriganes (K18)
Konepaja-sali, Aleksis Kiven katu 17 (Konepajanpasaasi 2),
00510 Helsinki
Lauantaina 12.10.2019

Ovet klo 19.00

The Backstabbers klo 20.00

Remu plays Hurriganes klo 21.30

Tapahtuma ja lisätiedot  Facebookissa.