Renegade Angel julkaisi uuden ”Jokesters” -singlen ja musiikkivideon – mukana mm. Samuli Federley, Marius Danielsen ja Craig Cairns

Kirjoittanut Niko Kuusela - 30.9.2023

Renegade Angel, melodisen raskaan metallin ruumiillistuma, julkaisee suurenmoisen uutisen – ensimmäisen singlen odotetulta ”Jokesters” -nimiseltä EP:ltään. Tämä avaa jännittävän uuden luvun, kun yhtye esittelee uudistuneen kokoonpanon: suomalainen kitaravirtuoosi Samuli Federley johtavissa kitaroissa sekä norjalainen power metal -virtuoosi Marius Danielsen tuottajana. Tulkoon esiin tunteita syvästi välittävä laulaja Craig Cairns (tunnettu bändeistään Induction ja Tailgunner), joka lupaa viedä kuulijat mukanaan.

Jani Pöysä (lauluntekijä) avaa muutoksen merkitystä:

”Vaikka kokoonpano on uudistunut, Renegade Angelin ydin on pysynyt muuttumattomana. Luvassa on musiikillinen seikkailu, joka sisältää tarttuvia riffejä, monumentaalisia kertosäkeitä, mielen räjäyttäviä sooloja ja meille tunnusomaisia harmonioita. Tämä EP sisältää aiempaa tummempia ja raskaampia sävyjä, siirtyen kohti vakavampaa ja syvällisempää tunnelmaa säilyttäen kuitenkin kantavan voimansa. Mukaan on myös otettu vaikutteita hard rockista.”

Samuli Federley, kieli-instrumenttien maestro, lisää:

”Oli huikea kokemus osallistua tähän albumiin. Kappaleet ovat voimakkaat, ja olen tuonut parhaan kitaratyöni mukaan. Yhdistetään voimametallin ystävät ja jaetaan yhdessä tämä musiikillinen matka!”

Luetuimmat

Uusimmat