Restless Mind – Out Of Here

Pari vuotta kasassa ollut Restless Mind ponnahtaa Outokummusta debyyttidemonsa kanssa. ”Out Of Here” sisältää yhden biisin ja saa nyt arvostelun.

Restless Mind sotkee musiikkiinsa perinteistä metallia, jossa on kumminkin katkuja Danzigin suuntaan. Kappale on koottu muutamasta simppelistä riffistä ja tarttuvasta kertosäkeestä. Naislaulaja hoitaa pestinsä hiukan monotonisesti, mutta on huonompiakin vastaan tullut. Soundit ovat tunkkaiset ja soitosta puuttuu voimaa. Kappaleen riffit ovat ihan mukavan kuuloisia, mutta ne toimisivat huomattavasti paremmin jämäkämmillä soundeilla.

Bändin debyyttiä kuvaa parhaiten sana ”ponnettomuus”: laulu on vähän alakuloista, kitarat ovat muoviset, basso ei meinaa kuulua ja tempo on hiukan laiska. Kun nämä kaikki summaa yhteen, saadaan kasaan biisi, josta et muista mitään, vaikka kuuntelet kappaleen useasti läpi.

Tulevaisuudessa kannattaisi panostaa soundeihin ja laittaa ne kitarat jyrisemään mukavasti. Vokalistille taas toivoisi lisää tunnetta ja yleisesti tiukemman otteen soittamiseen.

4/10

Kappalelista:

01. Out Of Here

http://www.mikseri.net/artists/?id=143501

Kirjoittanut: Janne Partanen

Kommentoi julkaisua