Retrorockin suosikkiyhtye Rival Sons Helsinkiin kesäkuussa

Merikylpylä Allas Sea Poolin kesän konserttien ohjelmistoon on vahvistunut blues-rock-kokoonpano Rival Sons. Räjähtävän alkuvoimaisesta rock’n’roll -asenteestaan tunnettu kalifornialaiskokoonpano nousee merelliselle Allas Sea Poolin lavalle lauantaina 9. kesäkuuta. Konsertin liput tulevat myyntiin torstaina 17. toukokuuta klo 9 Lippupisteessä. Altaan omistajat ja jäsenet saavat konserttilipuista 10 prosentin alennuksen.

Läpi yli kymmenvuotisen uransa ahkerasti kiertueilla viihtynyt ja myös Suomessa useampaan otteeseen vieraillut Rival Sons kunnioittaa retrosoundillaan ja asenteellaan The Animalsin, The Whon, Small Facesin ja Led Zeppelinin kaltaisten ikonisten rock-yhtyeiden perintöä. Vanhasta bluesista ja soulista inspiroitunut yhtye on noussut viiden menestyksekkään studioalbumin myötä maailmanlaajuiseen suosioon sekä vahvistanut paikkansa uskollisen keikkayleisön sydämissä. Karismaattisen vokalistin Jay Buchananin soulia ja klassista rockia tihkuva tyyli sekä yhtyeen vilpitön ja terveellisesti vaarantuntuinen live-esiintyminen ovat vieneet yhtyeen kiertueille useiden supernimien kuten Black Sabbathin, AC/DC:n, Aerosmithin, Kid Rockin ja Alice Cooperin kanssa.

Rival Sonsin viimeisin pitkäsoitto, vuonna 2016 ilmestynyt ”Hollow Bones” sai rockin alkuvoimasta ammentavilla tanssittavilla raidoillaan kriitikotkin hymisemään tyytyväisinä. Nelikko saapuu Helsinkiin hiekkarannan ja uima-altaiden ympäröivälle Altaan ulkoilmalavalle osana Euroopan konserttisarjaansa.

Allas Sea Pool on maa- ja merialueineen lähes hehtaarin kokoinen uniikki hyvinvoinnin ja elämysten keidas Kauppatorin kyljessä, Helsingin keskustassa. Ravintola ja kahvila, sisäpiha, terassit ja mereen rajautuva hiekkaranta muodostavat ainutlaatuisen konserttipaikan, jonka ulkoilmakonserteissa tunnelma vaihtelee alkukesän valoisista illoista ja yöttömistä öistä loppukesän auringonlaskuihin ja syksyn pimeneviin iltoihin. Katso Altaan konserttiohjelmisto kokonaisuudessaan: www.allasseapool.fi/tapahtumat. Fullsteam Agency vastaa Allas Sea Poolin konserttien järjestämisestä ja bookkaamisesta.

ALLAS SEA POOL – KESÄN KONSERTIT
La 9.6. Rival Sons (US) – ennakkoliput alk. 52,50 EUR, myyntiin to 17.5.2018 klo 9.00 Lippupisteessä
Pe 29.6. Reino Nordin – ennakkoliput alk. 22,50 EUR
La 30.6. Ismo Alanko – ennakkoliput alk. 28,50 EUR
Ke 4.7. Olavi Uusivirta + Mafia Honey – ennakkoliput alk. 22,50 EUR
Pe 6.7. Dave Lindholm esittää: Kynä & kumppanit – ennakkoliput alk. 26,50 EUR
Ke 11.7. Helsinki Cup Summer Party: Nelli Matula, Rony Rex, Ilta – ennakkoliput alk. 10,00 EUR
Pe 13.7. Pariisin Kevät + Vesta + Kuumaa – ennakkoliput alk. 25,00 EUR
Ke 18.7. Tuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaani + Tilhet, pajut ja muut – ennakkoliput alk. 25,00 EUR
Pe 20.7. Disco Ensemble + Honningbarna (NO) – ennakkoliput alk. 25,00 EUR
To 26.7. José Gonzalez (SE) – ennakkoliput alk. 39,00 EUR
Pe 27.7. Paperi T + View + Ruusut – ennakkoliput alk. 25,00 EUR
La 28.7. Summervibe festival: Kauriinmetsästäjät, Aksuli, Elias Gould, Onni boi, F – ennakkoliput alk. 29,00 EUR
Pe 17.8. Scandinavian Music Group – ennakkoliput alk. 22,50 EUR
Pe 24.8. Teflon Brothers + Petri Nygård – ennakkoliput alk. 22,50 EUR
Su 26.8. Franz Ferdinand (UK) – ennakkoliput alk. 42,50 EUR

www.rivalsons.com
www.facebook.com/rivalsons
www.allasseapool.fi
www.fullsteam.fi
www.lippu.fi/allas

Kommentit