Revenge Of The Boot – Self-Titled

”Garagerockia itsepäisellä asenteella soittava bändi koostuu naisista Kallion sydämestä.” Näin saatekirjeessä luonnehditaan viisi-henkisen nuorten naisten energiantäyteistä porukkaa. Väistämättä tämä kuuluukin musiikissa, sen verran on Garbagea ja juuri sitä itsepäisyyttä mukana.

Valitettavasti tässä yhteydessä itsepäisyys ei ole pelkästään positiivinen sana. En mikään kultakorva ole, mutta välillä laulu kuulostaa sen verran epävireiseltä, että tekee mieli laittaa volumea hieman pienemmälle. Varsinkin, kun laulu kuuluu soittimien päällä jopa ärsyttävän kovaa. Noh, eipä ne Apulannankaan ensimmäiset EP:t mitään musiikillisia taidonnäytteitä olleet. Mikään Gimmel -henkinen kikattajaporukka ei kuitenkaan ole kyseessä. Kitarariffit ovat lätyn ehdotonta eliittiä ja se eteenpäin vievä voima. Vielä kun muut bändin osaset pysyisivät kitaroiden lailla kasassa.

Tulevaisuus voi olla ihan aurinkoinenkin, kun vaan jaksetaan keskittyä perusasioihin eli soittamiseen ja laulamiseen. Asenne ja se itsepäisyys on jo ihan tarpeeksi korkealla. Jatkoon vain lisää nöyryyttä, niin ehkä minunkin mielipiteeni voivat kääntyä päälaelleen (niin kuin sillä olisi jotain merkitystä…). Vakavasti otettavia naisvoittoisia bändejä Suomi tarvitsee, se on varmaa.

3/10

Kappalelista:

1. Do Or Die
2. Skinny Boys
3. C’mon Sugar Money
4. Queen
5.

www.myspace.com/revengeoftheboot

Kirjoittanut: Ville Manner

Kommentoi julkaisua