Reverend Horton Heat Nosturiin kesäkuussa

Yhdysvaltalainen Reverend Horton Heat palaa kesällä vihdoin Suomeen. Äänekkäästi kantria, rockabillya sekä swing- ja punk-vaikutteita yhdistelevä kulttinimi nousee Nosturin lavalle 8. heinäkuuta. Lue lisää nähdäksesi virallinen lehdistötiedote asiasta.

”Pastorin” eli vokalisti-kitaristi Jim Heathin johtama yhtye perustettiin Texasissa vuonna 1985. Reverend Horton Heat on ahkeran rundaamisensa ja energisten esiintymisiensä ansiosta vakiinnuttanut asemansa yhtenä Yhdysvaltojen suosituimmista underground-bändeistä. Maailmanlaajuista kulttisuosiota nauttiva yhtye on kuitenkin saanut maistaa myös valtavirtamenestystä – kolmikon musiikkia on kuultu mainoksissa, elokuvien soundtrackeilla ja videopeleissä, ja löytyypä yksi heidän suurimmista hiteistään, ”Psychobilly Freakout”, myös suositun Guitar Hero 2 -kitarapelin biisivalikoimasta.

Yhtye on julkaissut 25-vuotisen uransa aikana kymmenen studioalbumia, joista viimeisin, ”Laughin’ and Cryin’ with the Reverend Horton Heat” ilmestyi viime syyskuussa. Reverend Horton Heat on parhaillaan kattavalla Amerikan-kiertueella ja saapuu Eurooppaan vain muutamalle pistokeikalle kesän aikana. Viimeksi Reverend Horton Heat nähtiin Suomessa täydellä Tavastia-klubilla 2000-luvun alussa.

Helsingin keikka järjestetään Fullsteam Agencyn, Hellbilly Crew:n ja Nosturin yhteistyönä. Konserttiin on 18 vuoden ikäraja. Nosturin ovet avataan klo 19.00.

LIPUT:
Myyntiin to 22.4.2010 klo 9:00.
25 EUR +mahd. toimituskulut. Ennakko: Tiketti ja Lippupalvelu.

Kommentoi julkaisua